Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Busu a spus la ce temperaturi să ne așteptăm zilele următoare. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV anunță că luna lui „Cuptor” debutează cu o zi caniculară.

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, Busu a anunțat cum va fi vreme în următoarele patru zile la nivelul întregii țări. Potrivit prezentatorului rubricii meteo de la Pro TV, în acest sfârșit de săptămâna, vremea se menține caldă. Temperaturile vor ajunge la 37 de grade Celsius în weekend, iar la începutul săptămânii viitoare va fi și mai cald, când valorile termice vor fi 38 de grade Celsius la umbră.

Sâmbătă

Sâmbătă se vor înregistra 36 de grade Celsius, cu disconfort termic accentuat în sud și sud-est. Ploile vor apărea în a doua parte a zilei în vest, nord și centru, aducând până la 25 de litri de apă pe metru pătrat, grindină și vijelii.

„Sâmbătă avem 36 de grade Celsius la nivel național, disconfort termin în sud și sud-est. Ploile vin în a doua parte a zilei în vest, nord, centru. Vor fi 25 de litri de apă pe metru pătrat, grindină, vijelii”, a spus Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Duminică

Duminică vremea se încălzește și mai mult, atingând maxime de 37 de grade Celsius, în special în regiunile sudice. Ploile vor fi rare, cu excepția zonelor montane și posibil în nord-vest, nord și centru, pe timpul nopții. 

„Duminică se face mai cald. Avem 37 de grade la nivelul țării, cea mai mare temperatură. Prin părțile sudice va fi cel mai cald. Ploi nu prea vor mai fi. Duminică mai plouă puțin pe la munte. Noaptea e posibil să vină niște ploi prin nord-vest, nord, zonele centrale și după aceea probabil și prin părțile vestice. Pe timpul zilei va fi mai puțină ploaie”, a precizat Busu.

Te-ar putea interesa și: Meteo din bătrâni pentru iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Când vin ploile în România: „Suflă vântul cu ceva tărie, apare grindina”

Luni

Luni, temperaturile vor urca la 38 de grade Celsius la umbră, ceea ce înseamnă 42-43 de grade Celsius la soare, iar disconfortul termic va fi accentuat. Ploile sunt așteptate în nord, vest și centru.

„Luni se face extrem de cald. Vor fi 38 de grade la umbră. Asta înseamnă 42-43 de grade Celsius resimțite la soare. Disconfortul termic este accentuat. Ploile vin în nord, vest, centru”, a declarat Busu.

Marți

Marți, disconfortul termic se menține, maximele ajungând din nou la 37 de grade Celsius. Ploile vor continua să apară în nord, vest și centru. Potrivit prezentatorului rubricii meteo de la Pro TV, în București sunt puține șanse de precipitații.

„Marți vom avea 37 de grade, deci din nou extrem de cald. Va fi o zi cu disconfort termic foarte puternic. Ploile vin prin nord, vest și centru. În București nu prea sunt semne de ploaie”, a mai spus Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel