Cum va fi vremea zilele viitoare. Temperaturile scad și vin ploile. Busu: „Se înnorează, vin averse, rafale de vânt, vijelie”

Data publicării:
Busu/ captură video Youtube, LaMăruță
Descriere foto: Busu/ captură video Youtube, LaMăruță

Busu a prezentat vremea pentru zilele următoare.

Ca de fiecare dată, la final de săptămână, Busu a fost prezent în cadrul platoului La Măruță, de pe Pro TV, unde a anunțat cum va fi vremea în următoarele patru zile. Așadar, se pare că ne așteaptă un weekend superb, cu temperaturi maxime înregistrate de până la 29 de grade, zile ideale pentru activități desfășurate în aer liber. Cu toate acestea, izolat pot apărea și ploile în anumite regiuni, anunță prezentatorul de meteo de la Pro TV.

„Mâine (n.r. sâmbătă, 25 mai 2024) avem vreme caldă în cele mai multe zone ale țării, cer variabil, înnorări accentuate mai după masă sau seara, când vin averse și descărcări electrice pe la munte, deal și în Transilvania și poate pe arii restrânse în anumite zone ale țării. Izolat, pot fi cantități mari de apă, condiții să apară grindina, între 20-19 de grade. Și vântul bate destul de tare.”, a anunțat Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Socata, băutura copilăriei, beneficii uimitoare pentru sănătate. Susține sistemul imunitar, ne apără de mai multe afecțiuni și elimină apa din țesut

Cum va fi vremea duminică

Ziua de duminică vine și ea cu valori destul de mari în termometre, anunță Busu, care spune că doar la munte pot să mai aibă loc anumite ploi care nu vor dura foarte mult.

„Duminică (n.r. 26 mai 2024) vremea rămâne foarte călduroasă, tot 20-29 de grade, se înnorează pe la munte, pot fi niște ploi de scurtă durată, cu descărcări electrice și vântul suflă mai tare prin Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.”, a continuat el.

VEZI și: După ce mama Geta a pus la îndoială în direct relația lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu a luat foc! „Unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură..”

Marți vremea se răcește

Cât despre primele două zile ale săptămânii viitoare, vremea începe ușor să se mai răcească, ajungând, astfel, la temperaturile normale ale acestei perioade. De asemenea, pe alocuri mai poate apărea și grindina, vijeliile și acumulări mari de apă.

„Ziua de luni (n.r. 27 mai 2024) ne aduce în partea estică o răcorire a vremii, cel mai mult înnorat, plouă local în părțile estice, vântul are intensificări, în restul României, foarte cald în continuare, 19-29 de grade sunt valorile termice. Apar averse cu caracter torențial, pot fi descărcări electrice, rafale de vânt, vijelie, mai ales după masă în zonele de deal. În restul țării, fenomenele astea nu prea apar.

Ziua de marți (n.r. 28 mai 2024) aduce vreme mai rece în toată țara, de la 18 până la 26 de grade, temperatura normală a acestei perioade. În sud, est pe la munte și deal este vreme instabilă, se înnorează, vin averse, fenomenele în restul țării pot apărea doar izolat. Pot fi cantități de apă foarte mari, iar izolat pot fi și căderi de grindină.”, a mai spus acesta.

Citește și: TĂTUȚU' se întoarce! Filmările pentru un nou serial vor începe în curând. Surpriza de proporții pentru fanii serialului Clanul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel