„Dacă lumea vorbește, să vorbească, că gura e slobodă”. Saveta Bogdan, după ce Eva Măruță a fost criticată în mediul online pentru rolul din „Tati part-time”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Saveta Bogdan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre valul de critici pe care Eva, în vârstă de doar 8 ani, l-a primit pentru rolul din „Tati part-time”.

La doar 8 ani, Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, joacă rolul principal în comedia „Tati part-time”, alături de actorul Alex Bogdan. Filmul, care a apărut în cinematografe pe 2 ianuarie 2024, a ajuns în doar o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc și a atins cote impresionante în materie de vânzări. 

Cu toate că „Tati part-time” a avut un real succes, oamenii s-au împărțit în 2 tabere: cei care o susțin din plin pe Eva Măruță și o apreciază pentru reușitele sale și cei sspun că nu talentul a făcut-o să devină actriță la o vârstă atât de fragedă, ci notorietatea Andrei și a lui Cătălin Măruță. 

Saveta Bogdan sare în apărarea Evei Măruță, după ce a fost aspru criticată în mediul online pentru rolul din „Tati part-time”

Tot mai multe persoane publice sar în apărarea Evei Măruță, care a fost aspru criticată pentru rolul din „Tati part-time”, la doar 8 ani. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Saveta Bogdan, în vârstă de 78 ani, a vorbit despre debutul său în muzică, dificultățile întâmpinate și despre faptul că părinții ei nu au susținut-o în acea perioadă. Pe această cale, cântăreața de muzică populară a ținut să reacționeze la comentariile pe care oamenii le lasă în mediul online la adresa Evei. 

„Mi se închidea o ușă, mi se deschideau trei, iar se mai închideau, iar se mai deschideau. Părinții nu mă susțineau. Erau foarte săraci. Eram 8 copii. Mama era la muncă, era la prășit și ținea 3 porci pentru a avea ce mânca toată iarna, că așa se mânca atunci, găina din curte, porcii tăi, vaca ta. Ce să mă susțină? Știa ea de astea? Ea știa că eu cânt și că mă duc la Căminul Cultural de copilă. O admir pe fata ta, pe Eva. O admir, este un copil talentat, un copil bun. Dacă lumea vorbește, să vorbească, că gura e slobodă. Pe noi nu ne interesează. Eu m-am dus la concursuri și am început să întâlnesc oameni”, a spus cântăreața de muzică populară, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Artista a subliniat că o apreciază pe Eva pentru talentul ei de actriță la doar 8 ani. „Să îți trăiască Andra, să îți trăiască fata, că e foarte talentată. Oriunde o întâlnesc vorbesc cu ea. Îmi sunt dragi Eva și băiatul tău, dar ea e de-a noastră, cu muzica, cu teatrul”, a mai spus Saveta Bogdan în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Captură video: Pro TV

Adela Popescu și Dana Rogoz, revoltate de criticile aduse Evei Măruță pentru rolul din „Tati part-time”

Adela Popescu și Dana Rogoz sunt alte două persoane publice care au sărit în apărea Evei, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, după valul de critici primit în mediul online. 

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva. E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Să te apuci sa înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, este pur și simplu grețos. (...) Adevărul e ca ei vor crește cu eticheta băiatu lui..' și fata lui…' indiferent de domeniul în care vor profesa. Ca alegi să îi arăți sau nu în spațiul public, că îi ții cu spatele în social media sau când faci postări comerciale, ei tot vor fi – mai ales pentru cei cu care vor intra inevitabil într-o competiție în viata lor – 'copiii lui..'. E o etichetă cu care s-au născut, într-o țară care are plăcerea și priceperea fantastică de a eticheta, de a judeca, de a trage concluzii, de a analiza făra niciun fond la bază. (...) Dar să înjuri un copil pe contul administrat de părintii lui, fără nicio jenă, ba chiar considerându-te îndreptățit, mi se pare ca e exemplul cel mai clar că mai rău de atât nu se poate ajunge în dialogul din social media”, a scris și Dana Rogoz pe blogul ei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel