Daiana de la Insula Iubirii a dat de pământ cu ispita Flori: „Ești o femeie de nimic. Falsă și perversă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Daiana Prodan/Instagram Flori Olar
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Daiana Prodan/Instagram Flori Olar

Daiana de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce s-a întâmplat între Rareș și ispita Flori.

Daiana, concurenta de la „Insula Iubirii”, a făcut-o praf pe ispita Flori. Deși la bonfire-ul final părea că cele două au lămurit situația care se crease între Rareș, iubitul Daianei, și Flori, se pare că lucrurile s-au schimbat între timp. Într-o postare făcută de concurentă pe Instagram, aceasta a dat cărțile pe față. Daiana a spus despre ispită că este obsedată și că pe tot parcursul emisiunii a încercat să caute atenția lui Rareș. De asemenea, aceasta a numit-o falsă pe Flori și a precizat că nu este doar părerea ei, ci a tuturor băieților cu care aceasta a stat în vilă timp de 21 de zile. Daiana consideră că ispita este perversă și spune despre aceasta că este cu totul o altă persoană în spatele camerelor. Ba chiar, concurenta a ținut să evidențieze faptul că femeia i-a recunoscut, când nu era filmată, că nu a avut nicio legătură cu Rareș și nici invers.

„Ești o femeie de nimic. Falsă și perversă”

„Domnișoara Flori căuta atenție. Ne-am dat follow pentru că după emisiune am stat împreună la aceeași masă. Și i-am dat unfollow pentru că toată emisiunea a vorbit prost. În față e super, dar când dă de camere se schimbă. Pentru că e obsedată și a căutat toată emisiunea să fie băgată în seamă. Noroc cu Rareș că a consumat. Altfel nu o remarca nici naiba. Toată emisiunea a vorbit despre mine și înainte să aibă o confruntare i-au tremurat picioarele pentru că nu e „asumată”(cuvânt folosit de ea la greu). Ești o femeie de nimic. Falsă și perversă. Exact așa cum te-au descris toți cei 5 băieți din vila ta. N-ai avut un testimonial în care să nu pronunți numele meu, asta așa ca idee. Iar tu pentru mine nu ești și nu ai fost o amenințare niciodată. Eu pot mai mult. A uitat Floricica să precizeze că după emisiune mi-a spus că Rareș nu a avut nimic cu ea și nici invers. Nu era filmată atunci, probabil de aia. Cine a vrut să vadă a văzut că ești de o falsitate aparte. Te pup Floricik”, a scris Daiana, într-o postare făcută pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Premieră la Insula Iubirii! O ispită a refuzat invitația la ultima întâlnire

Daiana și Rareș nu formează un cuplu de foarte mult timp, dar au venit la emisiune pentru a se testa și pentru ca Rareș să îi dovedească iubitei sale că poate avea încredere deplină în el, deși acesta a mai greșit în trecut. Pe tot parcursul reality show-ului, concurentul a fost destul de retras și nu a creat o conexiune cu niciuna dintre ispite. Cu toate acestea, chiar aproape de finalul emisiunii, Rareș a dat-o în bară. După multe pahare de băutură, acesta a dansat îmbrățișat cu Flori și chiar a atins-o pe sâni și fund, lucru ce a deranjat-o în mod vizibil pe Daiana. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au decis să plece împreună la final și au trecut peste imaginile mai puțin plăcute pe care concurenta le-a văzut cu partenerul său. Încă de la începutul emisiunii, Daiana a recunoscut că este o fire extrem de geloasă, dar că această gelozie a apărut în urma relației cu Rareș. Ea a declarat că atunci când bea, iubitul ei nu mai gândește clar și face lucruri care o deranjează.

Te-ar putea interesa și: Daiana de la Insula Iubirii, reacție virulentă după ce a văzut imaginile cu partenerul său: „Îl arunc în foc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel