Daiana de la Insula Iubirii, reacție virulentă după ce a văzut imaginile cu partenerul său: „Îl arunc în foc”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Daiana Prodan și antenaplay.ro
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Daiana Prodan și antenaplay.ro

Diana de la „Insula Iubirii” a văzut imaginile cu iubitul său în brațele ispitei. Nimeni nu se aștepta să reacționeze așa!

Show-ul „Insula Iubirii” se apropie de marea finală, iar ultimele episoade sunt din ce în ce mai tensionate și mai incendiare. Unii dintre concurenți au dat frâu liber sentimentelor și au uitat complet că au venit într-o relație la emisiune.

Deși nimeni nu se aștepta la asta, chiar și Rareș, iubitul Daianei, a picat în ispită. După o petrecere pe cinste și multe pahare de băutură, concurentul a uitat de iubita sa și a dansat pasional cu ispita Flori. Ba mai mult, a atins-o pe aceasta pe fund și sâni, fără să mai țină cont de faptul că partenera sa va vedea imaginile. Cei doi au mai avut mici discuții și apropieri, dar niciodată nu au mers mai departe. Comportamentul și acțiunile concurentului au făcut ca flacăra ispitei să se aprindă pe insula fetelor, iar Radu Vâlcan, gazda emisiunii, i-a prezentat Daianei ipostazele în care iubitul său a fost surprins.

„Îl arunc în foc”

Tânăra s-a declarat foarte rușinată de comportamentul iubitului său și de starea avansată de ebrietate în care se afla. Cu toate acestea, a spus că se bucură că a văzut aceste imagini pentru că își dorește să îl vadă așa cum e el, natural.

„Doamne ce beat e. Mi-e rușine de ceea ce face, sincer. Mi-e rușine de ce face. Mi-e maxim de rușine! Mi-e rușine, frate. Cum să fie în halul ăla? Vai de capul meu, cât de beat să fii?! Cum dansează, zici că e ultimul drogat. Îl arunc în foc. Eu mă bucur că mi s-au arătat imaginile cu câteva zile înainte de ceremonia finală pentru că acum sigur o să i se arate și lui și vreau să fie de față când le vede, când le văd din nou. Vreau să îi văd reacțiile, vreau să văd dacă îi pasă, vreau să-l văd natural când se comportă”, a spus Daiana, după ce a văzut imaginile cu Rareș, în brațele ispitei.

Nu doar Daiana a rămas fără cuvinte când și-a văzut partenerul atât de apropiat de ispita Flori, ci și celelalte concurente. Până acum, Rareș era singurul băiat care nu a încălcat o limită și care nu i-a dat iubitei sale motive de îngrijorare, motiv pentru care nimeni nu se aștepta să greșească la final. Se pare că bărbatul a hotărât să facă ultimele zile pe insulă memorabile și nu a mai ținut cont de camere sau de relația pe care o are.

Încă de la începutul emisiunii, Daiana a recunoscut că este o fire extrem de geloasă, dar că această gelozie a apărut în urma relației cu Rareș. Ea a declarat că atunci când bea, iubitul ei nu mai gândește clar și face lucruri care o deranjează. Ba chiar, cei doi au venit la „Insula Iubirii” tocmai pentru că el a călcat strâmb, în club, după ce băuse mai multe pahare.

Concurenta i-a făcut și o listă partenerului său cu lucruri pe care nu are voie să le facă pe insulă:

1. „Nu accept să faci masaj”

2. „Să le lași să se frece de tine”

3. „Să te porți mai frumos cu ele decât cu mine”

4. „Să le faci complimente exagerate”

5. „Să le atingi pe sâni, talie, picior, orice poate fi cu subînțeles”

6. „Să dormi în pat cu ele”

7.„Să stați în jacuzzi, cadă împreună”

8. „Să le iei în brațe în piscină sau pe umeri sau orice”

9. „Să bei mult cu ele la date-uri, încât să te prostească să faci ceva. Pe scurt, nu face lucruri care m-ar răni și tu nu ai suporta să le primești din partea mea.”

Se pare, totuși, că acesta nu a mai ținut cont de nicio regulă impusă de iubita sa și a hotărât să profite la maximum de tot ceea ce îi oferă experiența insulei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel