Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Xtra Night Show. Captură video YoTtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Xtra Night Show. Captură video YoTtube, Emisiuni Prima TV

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, a făcut dezvăluiri incredibile despre cum și-ar fi pierdut fostul om de afaceri întreaga avere.

Daiana Estera și Irinel Columbeanu au format o relație în urmă cu mulți ani, după ce fostul milionar și Monica Gabor au pus capăt mariajului de 5 ani. Daiana Estera susține că deși cei doi erau separați de ceva timp, Irinel Columbeanu păstra în baie imagini cu mama fiicei lui. Cu toate acestea, au fost împreună aproximativ doi ani, până când aceasta s-a căsătorit. În tot acest timp, ea a reușit să-l cunoască destul de bine pe fostul om de afaceri. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Daiana Estera a dezvăluit cum și-ar fi pierdut Irinel Columbeanu întreaga averea.

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, susține că fostul milionar ar fi fost ușor influențat de oameni rău intenționați care i-ar fi luat averea chiar în perioada în care au început problemele de sănătate, inclusiv accidentul vascular. Deși susține că era lucid în acea perioadă, nu exclude această variantă.

„El era o persoană foarte discretă și nu prea îmi povestea detalii. Primul lui accident vascular a fost într-o piscină, așa mi-a povestit. Încă era lucid, chiar era foarte ok. Nu se compară cu situația lui de acum. El este un om naiv. Eu am reluat relația cu el acum un an. Atunci era foarte ok, nu dădea semne că ar avea vreo problemă de sănătate, chiar era foarte ok, era normal”, a spus Daiana Estera, la Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Cristi Brancu refuză să-și expună fiul în mediul online: „Am eliminat tot mai mult interacțiunea asta”

„M-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor”

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, au reluat legătura în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când fostul milionar i-a propus să se întâlnească. Deși nu s-au văzut atunci, l-a scurt timp, Irinel Columbeanu i-a cerut ajutorul, după o seară petrecută în bar, unde băuse peste măsură.

„Pauza dintre noi a fost cam până acum un an jumătate sau doi. Am divorțat și am mai avut și alte relații, nu am stat degeaba. M-a căutat într-o seară, era cu un prieten, dorea să ne întâlnim, să mai chem niște prietene, dar nu ne-am sincronizat, apoi m-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor. Știe că am amici medici și m-a chemat la el cu un amic medic să îi acordăm primul ajutor, deoarece era foarte grav rănit la cap și sângera.

A fost cu o noapte dinainte la un bar, a băut până a căzut, iar cei din bar, în loc să cheme salvarea, l-au luat și l-au adus în apartament și l-au lăsat pe jos. Nu s-au asigurat dacă mai trăiește, mai respiră. L-au lăsat așa și a dormit până seara. Când și-a revenit m-a sunat, era ok. Era lovit la cap, dar nu era ceva grav. (...) Apoi am reluat prietenia, legătura. A venit natural, pentru că am văzut că mă caută. Nu mai avea bani. mergeam la el, îi mai făceam și eu curățenie, îl invitam la mine acasă să mâncăm”, a mai declarat fosta iubită a lui Irinel Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Povestea incredibilă a lui Cristian Ceaușu. Câștigătorul Românii au Talent s-a apucat de cântat la nai la 6 ani, pentru a se vindeca de astm



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel