Dan Mutu are 2 fete de excepție. Ce ar face celebrul bătăuș din București dacă i-ar apărea tatăl în față: „Ultimul pumn l-am dat la 72 de ani”

Data publicării:
Youtube / eXclusive
Descriere foto: Youtube / eXclusive

Dan Mutu are un regret - faptul că și-a bătut tatăl. După ani de zile, el spune ce ar face dacă părintele i-ar apărea în față.

Dan Mutu este unul dintre personajele care au înspăimântat Bucureștiul Epocii de Aur. El a avut parte de o viață grea în copilărie, mergând la școala de corecție de la numai 11 ani. Acolo, fiind ca într-un penitenciar, s-a bătut, negociat și vorbit cu mai mulți tineri delincvenți.

Nu a fost doar la una, ci la 3 școli de corecție în numai 2 ani și jumătate. Bătăușul spune că tatăl său și-a dat semnătura pentru a fi trimis la școala de corecție, moment pe care la Dan Mutu l-a ținut minte, răzbunându-se după un timp pe părintele său, bătându-l.

După ani de zile, la peste 70 de ani ai săi, Dan Mutu spune că își iubește tatăl, că îi pare rău pentru istoricul pe care l-a avut cu acesta, dar și că, la școala de corecție, acesta nu l-a vizitat nici măcar o dată.

„Dacă l-ați avea pe tata în față, ce i-ați spune?”, a întrebat Adiță, la care Dan Mutu răspunde:

„Eu l-am iubit pe tata, indiferent de ce spun alții. Dacă ar fi în fața mea, l-aș lua și l-aș strânge în brațe și aș plânge jumătate de oră. Mama venea când eram la Alexandria, joia și duminica, să-mi aducă pachet. Tata nu a venit niciodată. Mă rog, o dată n-a venit. Vai de mine, cât m-a durut asta!

Eu nu am fost niciodată dur, dar să mă lase în pace. Personal, nu m-am bătut pentru mine, mai mult pentru prieteni și pentru cartier. Am iubit cartierul ăsta și încă îl iubesc, sunt aici și aici o să mor, dar mai am de îngropat câțiva oameni. E nasol că nu am loc de veci, dar mă îngroapă ăștia în spatele blocului”, spune Dan Mutu, pentru eXclusive.

 

 

Youtube video image

De asemenea, Dan Mutu s-a căsătorit după ce a împlinit 39 de ani, având 2 fete. Relația dintre cei 3 este una foarte bună, deși vedeta spune că nu și-a iubit neapărat nevasta, chiar dacă precizează că a fost o soție bună.

„Cu fetele am o relație foarte bună, sunt cea mai mare realizare a mea. Vorbesc zilnic cu ele pe WhatsApp. Mama lor a cântat cu Mădălina Manole. Vreo trei ani de zile s-a dus la cenaclu. Nu zic că am iubit-o, dar știi ce s-a întâmplat? Aveam 39 de ani și am zis să mă adun. Am zis că ajung 39 de ani de golănie, de femei și de distracții, făcusem de toate. Am avut o soție bună, cumsecade, a avut grijă de fetele noastre”, transmite Dan Mutu, pentru sursa menționată.

Ultima bătaie a lui Dan Mutu - cu un tânăr de 21 de ani

„Ultimul pumn l-am dat la 72 de ani. Dar aș mai da cu pumnii și acum, dacă aș putea. El avea vreo 21-22 de ani, dar să vezi ce mare era. Mă duceam spre Piața Floreasca și nu știam cine m-a strigat. Mă întorc și dau peste băiatul ăsta și îi zic: „Scuză-mă, băiețică”, iar el zice: „Ce, mă, boșorogule? Ești băiețică cu mine?”.

Îi zic: „Băiatu' meu, te rog frumos, am greșit, puteai să te dai tu la o parte”. După, mă înjură și m-am albit. Ce să-i fac lu' ăsta? Că era bine făcut. Ce crezi că fac? Am apelat la o minciună. El era la un metru de mine și îi zic: „Băiatu' meu, nu e frumos, nene”, și mă fac că sunt amețit, că nu pot să merg. El zice: „Vă rog frumos să mă scuzați că sunt așa...”, și m-am apropiat de el. După, i-am dat un croșeu în barbă și a căzut lat”, spune Dan Mutu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel