Dan Negru, confesiuni emoționante despre Stela Popescu: "Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer..."

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a rememorat câteva momente legate de litoralul românesc, dar și de Stela Popescu.

Dan Negru se numără printre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Negru este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui, dar și unde își exprimă părerea despre locurile pe care le vizitează. 

Dan Negru, amintiri legate de litoralul românesc, dar și de Stela Popescu.

Dan Negru recunoaște că îi place Mamaia, chiar dacă a devenit un loc turistic destul de criticat. Mai mult decât atât, prezentatorul susține că marea e despre amintiri, și chiar el are foarte multe momente frumoase petrecute acolo. 

„Îmi place Mamaia, chiar dacă e hulită de toți în fiecare vară. Fiecare televiziune sau instituție media promovează sau hulește litoralul, în funcție de interesele patronului. Eu cred că marea e despre amintiri. Îmi plac amintirile de la Marea Neagră.Trec adeseori pe lângă ruine in țara asta și le arăt pe rețele de socializare. Cred ca dispar rădăcinile dar încă nu știu dacă din prostie sau cu bună -știintă. Am încredere însă, în cei ce vor veni. Sunt o generație care se va întoarce la rădăcini”, a spus Dan Negru, pentru Viva!

Dan Negru: „Țin minte că Stela Popescu m-a adormit într-un an la festival”

Dan Negru a rememorat și un moment amuzant cu regretata Stela Popescu. Acesta a povestit că îl durea foarte tare în gât, moment în care actrița i-a dat o pastilă, însă nu și-a dat seama că este un somnifer. 

„Mai degrabă furie și neputință! Dar amintirile sunt multe. Uite, prima apariție a lui Marcel Pavel la TV și pe o scenă mare a fost cea de la Mamaia unde l-am prezentat eu. Am fost nașul lui, cum ar veni. Țin minte că Stela Popescu m-a adormit într-un an la festival. Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer. Am trecut cu bine atunci. Eram prea tânăr ca somniferul ăla să-și facă efectul.”, a declarat Dan Negru.

Ce l-a impresionat pe Dan Negru în vacanța din Japonia

„Încerc mereu sa văd trandafirul și nu spinii în vacanțe, asa că rămân cu amintirile frumoase dintr-un loc pe care-l vizitez. Îmi plac călătoriile. Sf. Augustin avea dreptate, „Viata e ca o carte și cine nu călătorește nu citește decât prima pagină”. Am redescoperit marketingul de țară, care noua ne lipsește. De exemplu, toți știm știrile despre trenurile japoneze care nu întârzie niciodată și despre cum ministrul transporturilor de la ei și-a dat demisia pentru câteva minute de întârziere. Eu am stat în gara din Hiroshima 120 minute așteptând un tren care avea întârziere. Asta ne lipsește: marketingul. Povestea. Alimentația cred că face ca speranța de viață să fie mai mare. Sunt consumatori de pește, fiind între ape, în loc de pâine au orez. Shakespere avea dreptate: omul își sapă groapa cu dinții. Dar mai ales au prevenții bune. La noi prevenția medicală nu există. Când te doare ceva, te doftoricesti singur. Și, cum televiziunile de știri trăiesc exclusiv din reclama la medicamente, rata mortalității e mare pentru că omul e învățat să-și cumpere medicamentele care apar în reclame la tv. Când ajungi la doctor e târziu.  ”, a precizat prezentatorul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel