Dan Negru, detalii exclusive despre emisiunea „Tu urmezi!”. Se anunță un sezon plin de provocări: „Sumele puse la încercare sunt uriașe”

Data publicării:
Dan Negru
EXCLUSIV
Descriere foto: Dan Negru

Dan Negru a oferit un interviu exclusiv pentru Spectacola, în care a dat detalii despre noul sezon al emisiunii „Tu urmezi!”. Prezentatorul TV a anunțat că va fi un sezon plin de provocări.

 

Emisiunea „Tu urmezi!” are premiera celui de-al doilea sezon sâmbătă, 27 iulie, de la ora 21.00 și se va difuza în fiecare sâmbătă și duminică.

Spectacola: Începând din 27 iulie vedem un nou sezon al emisiunii „Tu urmezi!”. La ce să se aștepte publicul?

Dan Negru: Să se aștepte la provocări pentru minte! Știu că e anti-trend asta pentru că azi televiziunea oferă prin show-uri provocări pentru stomac, simțurile sexuale, dar mai puțin pentru creier. Noi aducem alternativa.

Spectacola: Ce mesaj aveți pentru telespectatorii „Tu urmezi!”?

Dan Negru: Sumele puse la încercare sunt uriașe, dar nu e deloc ușor să le câștigi. Asta e de fapt provocarea. Așteptăm oamenii isteți la casting.

Te-ar putea interesa și: Dan Negru revine cu un nou sezon al emisiunii „Tu urmezi!”. Când va putea fi văzut pe micul ecran

Spectacola: Cum a fost primită emisiunea de către public și ce feedback ați primit după primul sezon?

Dan Negru: Kanal D a avut curajul să mizeze pe publicul isteț, prin „Jocul Cuvintelor”, deja un hit consacrat, „Tu Urmezi!” care revine cu un nou sezon începând de sâmbăta aceasta, de la 21:00, la Kanal D, și cu „The Floor”, care este în pregătire; vom reveni cu detalii despre acesta din urmă. Cred că asta e șansa televiziunii în fața online-ului: să ofere alternative.

Spectacola: Sunteți renumit pentru audiențele record pe care le faceți cu emisiunile. Care a fost cheia succesului timp de atât de mulți ani și cum ați reușit să vă mențineți în top?

Dan Negru: Refuzul. Am refuzat mai multe formate decât am acceptat. Atunci când am simțit că un format nu va avea public pentru piața din România am preferat să nu-l fac, indiferent de oferta financiară primită.

Spectacola: Televiziunea și preferințele publicului s-au schimbat mult de-a lungul anilor. Cum ați reușit să vă adaptați într-un domeniu atât de dinamic?

Dan Negru: Dacă nu te schimbi, mori și sunt multe cazuri de prezentatori cu succes la public în anii 2000 care au ieșit din radarul audiențelor TV. Azi e mai ușor decât atunci pentru că azi mediul online îți dă posibilitatea să iei pulsul publicului.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel