Dan Negru, „zgârcitul” care a devenit bogat. De ce râdeau colegii de televiziune de prezentator

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Andi Moisescu
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Andi Moisescu

Dan Negru a povestit momentul în care a devenit „zgârcitul” de care râdeau colegii din televiziune.

Cu ocazia unui interviu, Dan Negru a venit cu noi informații despre trecutul său și lecțiile pe care le-a învățat. După cum am surprins lecția celebrului prezentator TV despre cum își pot prelungi românii anii de viață, dar și calitatea acestora, Dan Negru descrie momentele pe care le-a avut de-a lungul timpului, mai ales în tinerețe, în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost criticat de colegii de breaslă prin a fi numit „zgârcit”.

Vezi și: Dan Negru, confesiuni emoționante despre Stela Popescu: "Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer..."

Vezi și: Dan Negru, revoltat după accidentul îngrozitor din stațiunea 2 Mai: „Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi de poliție...”

Vezi și: Dan Negru revine pe micile ecrane: “Este un show ca o revoluție, care a reușit să schimbe mentalități”

Vezi și: Dan Negru a răbufnit în urma unui afiș din Timișoara. Prezentatorul a schimbat replici cu un fan: „...este trist, domnule Negru”

Cum a ajuns să fie numit zgârcit

Mulți s-au întrebat cum s-ar fi putut așa ceva, având în vedere că este una dintre cele mai vizionate vedete din România. Astfel, Dan Negru a comentat acest eveniment și a adus o lămurire binevenită.

„Ha,ha! Cu ai mei lângă mine, da. Sunt bogat. Am să-ti explic și zgârcenia. Acum vreo 25 de ani când am început să câștigăm și noi ceva bani din TV, colegii mei de atunci își luau mașini scumpe și eu îmi investeam banii în cărămizi.”,a  spus prezentatorul, pentru Click!

Vezi și: Dan Negru, nemulțumit de Autostrada Soarelui: „E ticsită de reclame. N-am văzut nici măcar un indicator turistic”

Vezi și: Dan Negru lansează acuzații dure, după incendiile din Grecia: „Dau foc pădurilor ca să-și extindă acolo hotelurile”

Vezi și: Dan Negru, dezamăgit de „civilizația” din România: „Oriunde în lumea, pe caniculă, am găsit apă gratis”

Vezi și: Dan Negru, reacție acidă după eșecul lui David Popovici de la Campionatul Mondial: „Nici spaniolii nu l-au iertat pe Nadal”

Mai departe, celebritatea menționează că el a ales să investească la acea vreme, în anii 1990, în cărămizi. Cu atât mai mult, văzând atitudinea sa modestă, mai ales din perspectiva înfățișării, colegii de televiziune au început să râdă de Dan Negru, numindu-l „zgârcit”.

„Atunci, ei mi-au spus că sunt zgârcit că nu-mi iau mașinile alea. Nu-mi pare rău. Între timp, cărămizile s-au scumpit și mașinile cumpărate atunci nu mai au nicio valoare. De aici brandul meu de zgârcit. De la investiție din anii ‘90.”, a spus prezetnatorul, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Dan Negru, comentariu acid despre Smiley, Delia și Ștefan Bănică Jr: „E o molimă care atacă generație după generație”

Vezi și: „Noi suntem singurii care punem riduri pe sufletele bătrânilor”. Dan Negru, replică în scandalul „azilelor groazei” din România

Vezi și: Mircea Badea, replică acidă după ce Dan Negru și-a declarat nemulțumirea față de turismul românesc: „Ăsta e în Japonia”

Vezi și: Dan Negru a răbufnit, după ce a picat Liviu Rebreanu la BAC: „La înmormântarea lui n-a venit nimeni, azi e subiect de bacalaureat”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel