Dana Budeanu, declarații neașteptate despre apariția lui Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Sala Palatului: „S-a închis la non-stop”

Data publicării:

Dana Budeanu a comentat apariția lui Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Sala Palatului.

Dana Budeanu și-a obișnuit fanii cu sinceritatea sa. Creatoarea de modă abordează tot felul de subiecte, în medicul online, fără nicio reținere. De data aceasta, vedeta nu s-a putut abține și a ținut să facă câteva comentarii cu privire la concertul lui Ștefan Bănică Jr de la Sala Palatului. 

Dana Budeanu, declarații neașteptate despre apariția lui Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Sala Palatului

De data aceasta, Dana Budeanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta susține că artistul are farmecul său aparte și nu se poate compara cu nimeni altcineva. 

„Cel mai șmecher. Nu există fentă ca a lui Bănică Jr. N-ai cum așa ceva. S-a închis la non-stop”, a comentat Dana Budeanu în dreptul unei fotografii cu solistul, pe Facebook.

Ștefan Bănică, concert aniversar alături de copiii săi, la Sala Palatului

Ștefan Bănică Jr le-a oferit fanilor săi un spectacol de excepție, la Sala Palatului. Pe scenă, alături de artist, și-a făcut apariția și  Violeta, fiica lui cu Andreea Marin, care a ridicat sala în picioare cu un t un recital de excepție. Tânăra a interpretat o piesă pe care a scris-o împreună cu tatăl său, la doar 15 ani. 

„V-am obişnuit cu surprizele, iar anul acesta v-am pregătit un moment alături de fiica mea! Trebuie să mărturisesc că în luna decembrie copiii mei nu prea au parte de mine, lipsesc mult, dar… Niciodată nu am lipsit în Ajunul Crăciunului de lângă ei. Am fost mereu alături de ei în această zi şi aşa va fi şi de acum înainte! Violeta a compus linia melodică, eu versurile. Ea este pentru prima oară în faţa unui public, recunosc că am emoţii, dar amândoi ştim ce avem de făcut! Eşti superbă, baftă, tati!”, a spus Ștefan Bănică.

De pe scenă nu a lipsit nici fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr,  Radu Ștefan.

„Tata e lângă mine. E lângă mine de fiecare dată când cânt sau sunt pe scena teatrului, asta simt! Sper că e şi acum, când sărbătorim 20 de ani de concerte de Crăciun şi cred că e mândru că numele lui a fost dus mai departe cu respect şi mai ales cu dragoste! Am bucuria să cânt încă o dată melodia „Cum am ajuns să te iubesc”, a mai completat solistul.

Citește și: Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu își satisfac bărbații. Ce spune vedeta despre inhibiții: „Ăștia care nu fac că se respectă și se iubesc… Știi ce se întâmplă?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel