Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

Data publicării:
Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU
Descriere foto: Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu a avut o reacție în cazul profesorului în fustă.

Pornind de la punctul de vedere al Universității din București, Dana Budeanu a avut un mesaj.

 

„Fiecare poate să se îmbrace cum vrea, e liber, în niciun caz Universitatea nu-și permite să încalce legea”, a zis Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Universității din București.

 

Iar reacția Danei Budeanu a fost: „Putem veni și cu o frunză în față, nu?”

 

2. -imagine fara descriere- (dana-budeanu_78695000.jpg)

 

Reprezentanții Universității din București au fost contactați pentru un punct de vedere după ce un profesor a fost fotografiat în fustă.

"Nu am niciun punct de vedere, Universitatea nu poate să aibă niciun punct de vedere legat de preferințele vestimentare ale membrilor comunității”, a spus purtătorul de cuvânt al Universității din București.

"Nu știu de unde este fotografia, nu cunosc, nici locul și nici autorul pozei", a mai zis purtătorul de cuvânt al Universității din București într-o reacție pentru DC News.

"Ce să se întâmple? Știți ce spune Constituția legat de discriminare, nu? Doamne ferește, Universitatea nu are cum să ia vreo măsură. Domnul profesor nu a venit indecent, nu s-a prezentat dezbrăcat. Nici macar prin gând nu ne trece să luăm vreo măsură. Nu s-a întâmplat nimic. Fiecare poate să se îmbrace cum vrea, e liber, în niciun caz Universitatea nu-și permite să încalce legea”, a mai zis Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Universității din București.

 

VEZI ȘI: De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania:

https://www.spectacola.ro/de-ce-se-imbraca-profesorii-in-fuste-este-o-miscare-la-nivel-global-cum-arata-situatia-in-spania_40599.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel