Dana Marijuana, fără căldură și lumină, în container. Fiica ei începe școala

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ danacoteanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ danacoteanu

Dana Marijuana și fiica ei vor sta în frig și pe întuneric pe perioada iernii, dacă artista nu rezolvă actualele probleme.

Din cauza traiului costisitor din Capitală, Dana Marijuana a decis să se mute într-un container, în Vama Veche, cu cele două fetițe ale sale, una de 15 ani, și cealaltă de 5 ani. Marea schimbare a artistei este că s-a lăsat de industria muzicală pentru a se dedica creșterii fiicelor sale. Cu atât mai mult, deși se vedea singură toată viața, ea întâlnise un bărbat care o făcuse să iubească din nou. Din păcate, în mod tragic, bărbatul a încetat din viață într-un accident banal. El s-a împiedicat în timp ce cobora o scară, lovindu-se puternic în zona capului. Din cauza impactului, fostul luptător a murit. Această dramă nu a putut fi un obstacol în calea iubirii deoarece artista este, în prezent, la un an de la tragedie, cu un alt bărbat.

Lista problemelor ce trebuie rezolvate

Deși poate fi cel puțin „ciudată” alegerea artistei de a face mutarea într-un container, fanii săi o apreciază în continuare pentru muzica cu care a uimit românii, mai ales tinerii, în anii 1990. Chiar dacă traiul atât de costisitor, și nu doar pentru ea, a forțat-o să aleagă un trai mai modest, cântăreața este optimistă în fața viitorului. Ea speră că va reuși să rezolve problemele legate de traiul în container înainte de începerea școlii fetei. 

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Este liberă

Mai mult de atât, cântăreața a mai precizat modul în care s-a petrecut trecerea de la București, la Vama Veche, într-un container. Deși pentru mulți ultima perioadă a fost una dificilă, vedeta s-a întors „împotriva” societății și a decis să nu mai țină cont de opiniile publice, trăind, după cum sugerează ea, liber.

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Deși pentru mulți, mai ales cei cu familie, traiul într-un container, fără curent și căldură, poate fi un obstacol în fața unei mutări „de urgență”, artista a decis că acest mod de viață este potrivit atât pentru ea, cât și pentru cele două fiice. Deși această alegere a fost supusă unui val mare de critici din partea societății, vedeta dorește să facă tot posibilul pentru a asigura cele ami bune condiții celor două fiice pe care le are în creștere.

De asemenea, vedeta are și două afaceri, un local în centrul Bucureștiului și o afacere de bijuterii handmade, astfel că artista nu a rămas fără absolut niciun venit, ea încasând și o pensie în valoare de 2000 de lei, pe lângă cele menționate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel