Dana Roba a rămas fără gust și fără miros pentru totdeauna: „Mănânc din ce îmi aduc aminte”

Data publicării:
Sursă foto: Dana Roba/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Dana Roba/Instagram

În urma agresiunilor la care a fost supusă din cauza fostului soț, Dana Roba nu doar că a rămas cu cicatrici atât fizice, cât și emoționale, dar aceasta a rămas fără miros și fără gust pentru totdeauna.

 

Dana Roba este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din România. În urmă cu aproape un an aceasta a fost lovită cu sânge rece, cu un ciocan, de către soțul și tatăl copiilor ei, Daniel Balaciu. Atunci Dana Roba și-a văzut moartea cu ochii și s-a luptat între viață și moarte pe un pat de spital.

Dana Roba nu mai știe ce gust are mâncarea

În ultimul an, make-up artistul a apărut din ce în ce mai mult în lumina reflectoarelor și a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales după tragedia prin care a trecut din cauza fostului soț. Astfel, invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Mai exact, Dana Roba a dezvăluit că, pe lângă cicatricea pe care o are în frunte și din cauza căreia urmează să fie supusă unei noi intervenții, aceasta a rămas pentru totdeauna fără gust și fără miros.

„Mi-am dorit ca de Paște să nu mai fac mâncare. Și așa eu nu pot să mai fac mâncare, pentru că nu am gust, înțelegeți? Eu nu mai pot să gătesc, eu nu știu, mă duc să mănânc la restaurant, am mâncat paste carbonara că mi-am amintit ce gust au (...). Comand o porție de mâncare din ce țin minte, dar eu nu mai am gust. Eu am rămas pentru totdeauna fără gust și fără miros.”, a mărturisit Dana Roba, în cadrul emisiunii precizate anterior.

Te-ar putea interesa și: „S-ar fi făcut un an de la moartea mea”. Dana Roba se pregătește de o nouă operație dificilă în Turcia: „Va trebui să îmi fie luată din coastă și pusă în frunte” 

Dana Roba, prima vacanță liniștită după mulți ani de chin

După cum a povestit Dana Roba în ultimul an și după agresiunile la care a fost supusă din cauza fostului soț, make-up artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de nefericită a fost în căsnicia sa.

Acum, make-up artista se bucură de o viață liniștită alături de Beni, actualul său iubit. Mai mult decât atât, și cele două fetițe ale sale l-au îndrăgit imediat pe acest bărbat și au reușit să construiască o relație foarte frumoasă. Pentru prima oară după o căsnicie plină de abuzuri, Dana Roba a plecat împreună cu iubitul și fetițele ei într-o vacanță.

„M-am simțit foarte bine și foarte liniștită, fără să mai aud pe cineva că înjură, fără să mai aud pe cineva care mă urăște. Foarte bine m-am simțit, să nu mai spun de fete, extraordinar de bine. Am închiriat un apartament în regim hotelier, unde am stat acolo cinci zile.”, a povestit make-up artista.

Te-ar putea interesa și: Fetițele Danei Roba, supuse unui șoc imens. S-a demonstrat că au fost martore la incidentul cumplit: „Au văzut cum tatăl lor mă lovește”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel