Dana Roba, acuzată de infidelitate în căsnicia cu Daniel Balaciu. Make-up artista a dat cărțile pe față

Data actualizării: | Data publicării:
Instagram/Dana Roba
Descriere foto: Instagram/Dana Roba

Dana Roba a făcut mai multe mărturisiri emoționante și a răspuns la întrebarea pe care toată lumea o aștepta. Make-up artista a dezvăluit dacă a fost sau nu infidelă în căsnicia cu Daniel Balaciu. 

Dana Roba a trecut, anul trecut, printr-o perioadă extrem de grea din viața ei. Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce fostul ei soț a atacat-o, în mijlocul nopții, cu un ciocan și nu s-a oprit până când nu a lăsat-o într-o baltă de sânge. Se pare că bărbatul ar fi crezut că soția lui ar avea o relație cu altcineva, motiv pentru care a vrut să o pedepsească. Mai mult decât atât, totul s-a întâmplat în timp ce fiicele lor se aflau în camera de alături, fiind martore la episodul de coșmar. 

„Am plecat că nu mai puteam să îi suport înjurăturile”

Invitată în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”, Dana Roba a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este, de fapt, adevărul. Make-up artista a mărturisit că nu este deloc adevărat ceea ce s-a spus despre ea și că nu a avut niciodată o altă relație în timp ce era căsătorită. Femeia a mărturisit că nu infidelitatea a fost motivul pentru care voia să se despartă de fostul soț, ci faptul că nu mai suporta să trăiască alături de el.

„Eu nu l-am înșelat pe Daniel niciodată. Eu am plecat că nu mai puteam să îi suport înjurăturile. După ce a apărut Beni, cum de a apărut Beni așa rapid, că sigur cu Beni era de dinainte. Unde să mă duc cu Beni? Dar Dumnezeu știe adevărul”, a declarat Dana Roba, în podcastul lui Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

„Mi-a fost milă de el”

Dana Roba a vorbit și despre ziua în care a fost nevoită să își revadă fostul soț. Ea a recunoscut că i-a fost milă de el atunci când l-a văzut încătușat, în ciuda a ceea ce bărbatul îi făcuse. Make-up artista a precizat că nu mai există absolut niciun sentiment de iubire între ea și tatăl copiilor săi, dar credința în Dumnezeu a făcut-o să poată să simtă milă față de el. 

„Îmi amintesc ziua aia. Foarte greu mi-a fost, îmi venea să leșin de plâns. Mi-a fost o milă de el că l-am văzut încătușat, nu îmi venea să cred, am avut un șoc. Mi-a fost o milă de îmi venea să pic acolo. Nu ai cum să ajungi să te încătușeze alții pe tine când tu ai băgat pe alții în dubă. Mie mi-a fost milă de el și am plâns și de mila lui. Se uita la mine ca un sedat. Nu îi venea să creadă că mă vede în viață, sunt sigură de asta. Degeaba plânge acum. Nu există sentiment de iubire între mine și Daniel, nu mai există așa ceva, dar există Hristos în mine, a spus Dana Roba, la podcastul lui Bursucu'.

De asemenea, Dana Roba a declarat că dacă ar fi fost trează în momentul în care fostul ei soț a început să o lovească, s-ar fi apărat cu siguranță chiar dacă acum ea ar fi fost cea care ar fi făcut închisoare. Cele două fetițe au fost martore la momentul traumatizant, aflându-se chiar în camera de lângă dormitorul părinților. Deși acestea i-au spus mamei lor că au auzit-o cum țipa din cauza durerii, Dana Roba a mărturisit că în acel moment nu a simțit nimic și că nu își mai amintește nici măcar durerile pe care le-a avut în perioada în care a fost internată în spital.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel