Dana Roba, mesaj controversat, după asumarea relației cu Beni: „Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur”

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Roba a atras atenția fanilor săi prin mesajul adresat publicului. 

Dana Roba a fost în centrul atenției în ultima vreme, însă nu așa cum ar fi intuit majoritatea. După ce a fost criticată de proprii săi fani, atât în urma relației pe care și-a asumat-o cu un prieten vechi, cât și în privința unei fotografii cu fiicele ei, acolo unde publicul său a acuzat-o că s-ar fi folosit de acestea pentru publicitate, Dana Roba acaparează atenția din nou printr-o declarație făcută în spațiul public.

Vedeta a declarat în spațiul public că anumite drumuri necesită o parcurgere singuratică, iar cineva s-ar putea întreba dacă această declarație ar avea vreo semnificație ascunsă în privința noii sale relații cu Beni, un vechi prieten care i-a fost mereu alături și care, deși a fost criticată pentru această decizie, reprezintă persoana potrivită pentru ea.

„Unele drumuri trebuie să le parcurgi singur, fără familie, fără prieteni, doar tu și Dumnezeu.”, a fost mesajul postat de Dana Roba pe Instagram. 

Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, vedeta a postat o fotografie cu ea și fiicele ei pe rețelele de socializare. Astfel, deși probabil intenția a fost una nevinovată, publicul său a criticat-o dur pe motivul că fiicele ei n-ar fi fericite. Fotografia a fost însoțită de un mesaj emoționant.

„Eu sunt Mama lu’ Chantal și a lu’ Celine. Îmi doresc să fiu o mamă curajoasă, o mamă eroină, și cea mai bună prietenă pentru ele. Sunt sigură că Dumnezeu m-a lăsat pe acest pământ pentru că Chantal și Celine ar fi fost incomplete fără mine”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram. 

Reacția Danei Roba, în urma criticilor primite de la fani în privința „tristeții” fiicelor ei

Vedeta nu a răspuns în urma comentariilor acide din mediul online. Cu toate acestea, iată câteva dintre reacțiile fanilor ei:

„Ce chipuri triste au fetițele! Îmi pare rău să spun, dar nu par deloc fericite”, a fost unul dintre comentariile postării.

„Și puternica,fi mama buna pentru ele,fi discreta cu viața ta,numai fi atât de vocala,ai lipsuri și frustrări (ca toți oamenii) însă nu prin a fi atât de vocala ți le rezolvi. Da-ți timp sa te vindeci….nu caută pansament pentru rănile din sufletul tău. Da,consider ca ai intrat mult prea repede in alta relație…probabil nu te interesează :) însă urmările se vor vedea peste timp. Te-ai pocăit….foarte bine…in schimb încă îți mai observ obscenitatea in glas și gesturi… lucrează la tine !!!! Și mai asculta și sfaturile celor din jur. Succes in toate”, a mai precizat cineva

„În toate pozele , fetița cea mica pare supărată...”, a mai spus cineva.

De ce sunt fetele atât de triste ? Ce le macină copilăria?Se vede pe fața lor că nu sunt fericite.”, a mai comentat o altă persoană.

„Eu zic așa ,anume că ți-ai pierdut mult credibilitatea: ceea ce faci și alegi să trăiești e treaba ta, dar era mult mai bine să nu vii două zile cu ideea că ai nevoie de bani că nu poți muncii, apoi după nici o săptămână zici că reiei munca, apoi după nici o săptămână te afișezi cu acest bărbat... nu știu , mie îmi pare totul pe repede înainte. . . Pentru o femeie care a trecut prin chinuri de iad ca și tine trebuia să îți iei timp de refacere fizic , sufletesc , spiritual ...iar când lași pe cineva să se apropie din nou de tine să caști ochii nu de 5 ori, de 100 de ori ! Oricum multă sănătate iti doresc !”, a mai precizat o altă persoană din public.

Și-a asumat o nouă relație, cu un prieten

Beni este nou iubit al vedetei. Ea a susținut că bărbatul i-a fost alături mereu, chiar și în cele mai nefericite momente ale vieții sale. Ea susține că e prea complicată povestea înfiripării iubirii dintre ei, așa că preferă să învăluie în mister povestea de dragoste ce i-a cuprins.

”Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, a povestit Dana Roba, potrivit Fanatik.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel