Dana Roba, revoltată după ce soțul ei a primit doar șapte ani de închisoare. Ce mărturisiri a făcut make-up artista

Data publicării:
Dana Roba, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Dana Roba, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

La mai bine de un an de când Dana Roba aproape a fost ucisă de fostul ei soț, bărbatul și-a aflat pedeapsa. Make-up artista este revoltată de condamnarea primită de acesta și este de părere că ar trebui să stea mult mai mult la închisoare. 

Dana Roba a trecut, anul trecut, printr-o perioadă extrem de grea din viața ei. Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce fostul ei soț a atacat-o, în mijlocul nopții, cu un ciocan și nu s-a oprit până când nu a lăsat-o într-o baltă de sânge. Se pare că bărbatul ar fi crezut că soția lui ar avea o relație cu altcineva, motiv pentru care a vrut să o pedepsească. Mai mult decât atât, totul s-a întâmplat în timp ce fiicele lor se aflau în camera de alături, fiind martore la episodul de coșmar. 

Vineri, Dana Roba și soțul ei s-au întâlnit din nou în cadrul procesului de divorț. Make-up artista a solicitat custodia totală a celor două fiice, afirmând că acestea nu mai doresc să aibă nicio legătură cu tatăl lor. Acum, Dana Roba a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu radiografiile mâinilor sale, care au fost aproape zdrobite de soțul ei.

„Așa arată tentativa de omor în România”

Femeia este revoltată din cauza pedepsei pe care a primit-o Daniel Balaciu, după ce a încercat să o omoare. Bărbatul a fost condamnat la șapte ani de închisoare, dar Dana Roba consideră că ar merita să petreacă mai mulți ani în spatele gratiilor. Mai mult decât atât, make-up artista a postat mai multe imagini cu radiografiile mâinilor sale, în care se vede cum fostul ei soț i-a rupt toate degetele atunci când a atacat-o cu ciocanul. De asemenea, ea a făcut un apel la autoritățile din România și a întrebat ce lege ar da în cazul în care fiica lor ar trece prin ce a trecut ea cu un an în urmă.

„Mi-a rupt toate degetele, toate au fost rupte și încheieturile mâinilor, doar că Dumnezeu m-a ajutat, am făcut terapie. Tentativa de omor în România. Așa arată. Condamnarea lui în momentul de față este de șapte ani. Îmi doresc din toată inima, repet, ca cei din Parlament să vadă dacă fata lor ar păți așa ceva, ce lege ar da? Ce lege ar da cei din Parlament?”, a mărturisit Dana Roba, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

„M-am întâlnit din nou cu demonul și călăul”

În urmă cu câteva zile, Dana Roba a stat față în față cu bărbatul care aproape a ucis-o și a povestit în mediul online ce s-a întâmplat în timpul procesului. Make-up artista a mărturisit că fostul ei soț a avut o atitudine revoltătoare și s-a purtat ca și cum între ei nu s-a întâmplat nimic. Mai mult decât atât, femeia a declarat că bărbatul a făcut câteva gesturi inexplicabile, făcându-i cu ochiul și trimițându-i pupici. 

„După cum știți, astăzi am fost la procesul de divorț și bineînțeles că m-am întâlnit din nou cu demonul și călăul Daniel Balaciu, care a încercat în urmă cu un an să îmi ia viața, lovindu-mă cu 15 lovituri de ciocan în cap. (…) Vreau să vă spun că comportamentul lui față de mine era unul ca și când nu s-a întâmplat nimic. (…) M-am enervat foarte tare, ceva ce nu pot să vă explic. Adică pe bune? Tu vrei să mă omori și acum te faci că mă pupi și îmi faci cu ochiul?”, a spus Dana Roba pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel