Dana Săvuică și-a accelerat îmbătrânirea. Greșeala majoră care a costat-o sănătatea: „Asta este o consecință a faptului că tu la vârsta de adolescentă...”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dana Săvuică
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dana Săvuică

Dana Săvuică suferă consecințele pentru ceea ce făcea în adolescență. Acum, afacerista are parte de dificultăți și recurge la medici.

Dana Săvuică, cu ocazia unui interviu, a expus mai multe aspecte ale vieții sale. Afacerista a relevat faptul că în tinerețe, mai exact la adolescență, obișnuia să stea în soare fără a folosi cremă de protecție. Acum, după ce anii au trecut, medicii îi spun care este consecința lipsei de precauție de la 16-20 de ani.

Dermatologul i-a atras atenția în privința consecinței

„Eu par bronzată, dar nici măcar eu nu mai stau la soare. Acesta este autobronzant, apropos de solar vs autobronzant. Ăsta este mai bun. Autobronzantul… dacă sunt creme bio, deci elemente de bază naturale, atunci prefer să am genul acesta de bronz artificial decât să stau să-mi expun pielea la soare, pentru că și mie mi-a spus un doctor dermatolog același lucru. S-a uitat la textura pielii mele și am ușor pielea mai uscată, mai ales pe mâini și pe aici pe la genunchi și mi-a spus: ‘Asta este o consecință a faptului că tu la vârsta de adolescentă’… deci la 20-30 de ani când stăteam la soare, dacă puteam să intre tot soarele în mine, fără protecție bineînțeles, de multe ori foloseam acceleratoare.

Mi-a spus, da, apropo de memorie, ‘ai bagat soarele ăla în tine, radiațiile la 18-20 de ani, și acum pielea ta îmbătrânește mai repede. I-ai accelerat ritmul de îmbătrânire’. Merg la control, la dermatolog, din fericire am și eu tot felul de alunițe, pete, dar nu sunt cancerigene”, a povestit Dana Săvuică, în ediția de luni a emisiunii Ego Life.

A apelat la intervenții chirurgicale

De asemenea, vedeta nu ezită să apele la anumite intervenții chirurgicale pentru a avea un trup cât mai sănătos.

„Voi știți că eu sunt foarte deschisă și niciodată nu m-am ferit să spun adevărul (…) Este vorba despre augmentare mamară, este vorba despre sânii naturali care odată cu înaintarea în vârstă se lasă și devin o problemă de sănătate. Nu neapărat estetică, dar și aceea este importantă pentru unele femei. Devin foarte greoi, se lasă, nu mai poți să dormi bine, te doare spatele, te doare zona cervicală și practic ai așa o greutate pe piept la propriu. Iar eu de când am intrat la menopauză, cu atât mai mult nu știu ce s-a întâmplat… nu am avut bufeuri, în schimb m-am rotunjit aici (în zona pieptului), adică efectiv au explodat. La cum erau ei, s-au făcut și mai mari și atunci am luat această decizie. Este vorba despre o operație pe care am făcut-o pur și simplu pentru sănătatea mea, dar este adevărat că m-am gândit și la partea estetică (…) Am vrut să mă simt bine din toate punctele de vedere”, a explicat Dana Săvuică în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

 

Vezi și: „Mi i-am făcut ca să arate ca la 20 de ani”. Dana Săvuică, adevărul despre operația de micșorare a bustului: „Au explodat când am intrat la menopauză”

Vezi și: „E un subiect tabu”. Motivul pentru care Dana Săvuică nu vorbește despre fiica sa: „N-are legătură cu lucrurile astea neserioase”

Vezi și: Coafura care te întinerește cu 10 ani. Dana Săvuică și un celebru hairstylist: 10 trucuri pentru a arăta mai tinere, pentru doamnele trecute de 50 de ani

Vezi și: Dana Săvuică a împlinit 53 de ani. Revelațiile vedetei: „Am învățat că nimeni nu îmi poate arată calea ci doar în mine este harta vieții, a destinului”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel