Gabriela Prisăcariu, emoții înainte de nuntă. Dani Oțil a plecat la mare singur: „Nu mai venim acasă!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram

Dani Oțil a plecat la mare fără partenera sa, chiar înainte de nuntă. Cu cine a fost surprinsă vedeta.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de câțiva ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși celebrul prezentator TV este cu 12 ani mai în vârstă decât Gabriela, diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă în relația lor. În urmă cu aproape doi ani, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, bucurându-se acum de prezența băiețelului lor, pe nume Tiago.

În 2021, Dani și Gabriela și-au unit destinele prin căsătoria civilă, organizând o petrecere restrânsă alături de prieteni și familie. În această săptămână, ei se pregătesc să își consolideze legătura în fața lui Dumnezeu și vor sărbători acest moment deosebit printr-o petrecere fastuoasă.

Au fost fără partenere la mare

În ciuda fericitului eveniment ce se apropie, prezentatorul matinal Dani Oțil a ales să se distreze la mare înainte de nuntă. Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, el le arată urmăritorilor săi cu cine a petrecut timpul pe litoral. Alături de Florin Ristei, Cuza de la „Noaptea Târziu” și Radu Bucălae, Dani se bucură de timpul liber fără partenerele lor de viață. Cu toate că a plecat într-o escapadă cu prietenii, Dani Oțil va fi acasă în curând pentru a împărtăși bucuria și emoția evenimentului special alături de Gabriela și cei dragi lor.

„Și pentru soțiile care știu că am venit la mare și o să ne facem de cap: 1 ,2, 3 hăndrălăi! FIFA! Nu mai venim acasă!”, a spus Dani Oțil în filmulețul postat pe InstaStory.

S-a întrebat dacă va mai veni la nuntă

Ieri, pe rețelele de socializare, Gabriela Prisăcariu a împărtășit o poveste emoționantă despre Dani Oțil, care a plecat de acasă cu câteva zile înainte de nunta lor.

Celebrul model are o relație specială cu mulți dintre urmăritorii ei de pe Instagram, cu care împărtășește des lucruri din viața sa. De această dată, Gabriela a ales să apară singură pe internet, pentru a le dezvălui fanilor ei că Dani pleacă de acasă în fiecare săptămână, de luni până vineri.

Această poveste a stârnit emoție și compasiune din partea celor care o urmăresc pe Gabriela pe rețelele de socializare. Ea a împărtășit deschis și sincer greutățile cu care se confruntă în relația lor, fapt ce a adus mesaje de susținere și încurajare din partea comunității ei online. În ciuda provocărilor, Gabriela Prisăcariu continuă să rămână puternică și hotărâtă să facă față împreună cu soțul ei tuturor obstacolelor ce apar în calea iubirii lor.

„Spuneți-mi și mie, cum e ca în weekend să ai nunta, iar soțul să fie plecat de vineri până vineri, adică toată săptămâna? Cum vine asta? Și acum oare să-mi fac griji că nu mai vine?!”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel