Imagini absolut emoționante, emoții trăite intens de Daniel Buzdugan în curtea casei în care a copilărit. Care este cea mai dură amintire pe care o are, dar care era și felul preferat de mâncare, descoperi mai jos.
Daniel Buzdugan a crescut la țară, în casa bunicilor din Stănița - Neamț, loc și spațiu în care a ajuns ieri, în timpul campaniei RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU, campanie care se desfășoară până pe 2 iulie, live pe toate platformele Radio ZU.
Actorul ieșean nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a îmbrățișat unchiul și mătușa „aplecați” de ani și de muncă.
„Nu știu când au trecut atâția ani. Una dintre cele mai puternice amintiri a fost aceea în care lucram la radio și am aflat că bunica mea nu mai este. Bunica, persoana care l-a așteptat pe bunicul să se întoarcă din Armată, iar el nu s-a mai întors. Și unul dintre lucrurile pe care mi le doresc tare e să ajung în locul unde bunicul și-a trăit ultimele clipe.”, a spus Daniel Buzdugan, cu multă emoție.
VIDEO:
Simpaticul DJ-i Radio ZU, care anul acesta împlinește 51 de ani, și-a amintit care era felul de mâncare preferat, informație confirmată și de mătușa lui, o doamna „aplecată” de ani, dar cu mintea extrem de ageră.
„Doamne, lui Daniel îi plăcea să bea cafea și să mănânce turte. Puteam să-i dau toată ziua doar asta și nu mai voia altceva!”, a povestit mătușa actorului.
RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că avem nevoie să fim aproape, să rămânem oameni între oameni. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu au plecat în călătoria care străbate România.
Recent, Daniel Buzdugan a povestit că totul era perfect în copilărie și nu știa ce este tristețea. De asemenea, vedeta a precizat că părinții, bunicii, unchii, mătușile și verișorii au fost cei care i-au făcut copilăria mai fericită.
„Am fost un copil tare fericit. Verile eram pe dealurile din jurul Iașului sau la țară, într-un sat minunat din județul Neamț, cu tradiții, cu oameni faini, cu nopți dormite în fân, cu baluri la căminul cultural, cu bâlciuri, cu muncă la câmp sau la pădure... cu certitudine și lipsa smart tehnologiei mi-a făcut copilăria așa de frumoasă. Port și acuma pe corp, semnele de ,,bună purtare” ale acelor zile de vară petrecute sub soarele copilăriei.Și părinții și bunicii și unchii și mătușile și verișorii mi-au făcut copilăria fericită, pentru că și-au făcut mereu timp pentru mine și pentru că nu mi-au umplut viața cu saci de dulciuri sau de jucării, ci cu multă dragoste.M-au învățat să dau bună ziua și la gâște :)) să fiu respectuos cu lumea din cartier și din sat, să spun „Sărutmâna” , „Mulțumesc”, să cer iertare cand greșesc și să fiu bun la suflet.
âAm avut parte de multe perioade în care am fost dezamăgit în primul rând de mine și apoi de cei din jur, dar de copilăria mea minunată n-am fost dezamăgit niciodată și asta nu mi-o poate lua nimeni, pentru că ea continuă și în ziua de azi, când încă mă mai mir de lucruri faine, mă bucur și admir din toată inima lumea din jur, exact ca atunci când aveam 6 ani. La mulți ani copiii mei iubiți! Eu cred că un părinte care a avut o copilărie frumoasă n-are cum să strice copilăria copiilor lui La mulți ani tuturor copilașilor voștri, mulți pupici de la copiii familiei Buzdugan”, a dezvăluit Daniel Buzdugan în mediul online.
Daniel Buzdugan a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a povestit un episod marcant din copilăria sa, când tatăl său, gardian la penitenciar la acea vreme, a reușit să câștige admirația deținuților prin bunătate.
„Ați fost o familie bogată?”, l-a întrebat Damian Drăghici.
„Nu. Mama a trebuit să renunțe la munca ei pentru că s-a născut băiatul, care trebuia să fie fată, așa a crezut că o să aibă o fată și a renunțat la serviciu. A fost la casnică, să aibă grijă de mine. La noi în familie, doar tata lucra, era fost milițian și mă mândresc cu el.
A lucrat și la pușcărie. Și când a avut perioada de penitenciar, pleca cu două trei termosuri la el, cu două trei pachete de țigări. Și apoi, prin plimbările noastre pe dealurile din jurul Iașului, ne întâlneam cu tot felul de oameni dubioși care când îl vedeau pe tata se puneau în genunchi și îl pupau. Și zic: Băi, ce se întâmplă?
Păi oamenii ăștia au fost la pușcărie, au greșit, au fost abandonați de toată lumea și știi ce mult înseamnă, îmi povestea tata atunci, să stai de vorbă cu cineva care a fost abandonat, unul care a făcut o crimă sau care a dat în cap sau care a tâlhărit.
Tata stătea. Era psihologul pușcăriei.
El era gardian acolo. mai deschidea ușa, mai vorbea cu ei, mai povestea. Și îți dai seama, după aia, crescând, în timp, mi-am dat seama că o vorbă bună face mai mult decât 5000 de euro
Oamenii ăia, când îl vedeau pe tata, erau recunoscători. Sper că și copiii mei, când vor fi mari și eu nu voi mai fi, să se mândrească cu faptul că tata a fost un om bun. Bunătatea o am de la părinții mei”, a dezvăluit Daniel Buzdugan în cadrul podcastul-ui de pe YouTube.
"Dacă cineva nu mă place, e problema lui, nu este a mea"
"Cum sunt în viaţa de zi cu zi aşa sunt şi la radio, şi la podcast, şi la emisiuni, pentru că m-ar obosi. În momentul în care eu nu aş mai fi autentic şi aş încerca să fiu altcineva, artificial, aş obosi. Multă lume îmi zice: "Băi, tu eşti... Nu te-ai schimbat deloc, frate". Sunt viu, pentru că aşa îmi place să fiu. Să fiu eu! Nu îţi convine, este problema ta, nu este a mea. Dacă cineva nu mă place, e problema lui, nu este a mea", a mai spus Daniela Buzdugan.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News