Daniela Nane a divorțat de Cioroianu. Actrița a confirmat după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene (30 ani)

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Nane. foto Facebook
Descriere foto: Daniela Nane. foto Facebook

Daniela Nane a anunțat oficial că a divorțat de Adrian Cioroianu. Actrița a făcut primele declarații la scurt timp după ce a fost fotografiată sărutându-se cu tenorul Octavian Ene.

Daniela Nane, câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România, a divorțat de Adrian Cioroianu.

Vestea a fost dată chiar de actriță, printr-o postare pe contul ei de Facebook.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, a fost mesajul transmis de actriță pe pagina de Facebook.

 

VEZI ȘI: Fotografii de colecție cu Daniela Nane, actrița care astăzi are o poveste de dragoste cu un tenor în vârstă de 30 de ani - https://www.spectacola.ro/fotografii-de-colectie-cu-daniela-nane-actrita-care-astazi-are-o-poveste-de-dragoste-cu-un-tenor-in-varsta-de-30-de-ani_36659.html

 

 

Declarația actriței vine la scurt timp după ce a fost surprinsă sărutându-se în plină stradă cu tenorul Octavian Ene, în vârstă de 30 de ani, de paparazzi de la MediaFlux.

Aceeași publicație l-a contactat pe Adrian Cioroianu pentru a comenta fotografiile cu Daniela Nane și Octavian Ene, însă a refuzat să răspundă dacă a divorțat sau nu de actriță.

„Vreți să vorbim de criza din Egipt sau despre ce? Dacă vreți să vorbim despre Israel, putem să vorbim…”.

Cine este Octavian Ene

Noul partener de viață al Danielei Nane, în vârstă de 52 ani, se numește Octavian Ene și este mai mic cu 22 de ani decât cunoscuta actriță. Tânărul tenor a terminat Liceul Gheorghe Șincai din București și a studiat ulterior Canto la Universitatea Națională de Muzică București, acolo unde este în prezent doctorand, notează aceeași publicație menționată anterior. Octavian Ene este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii,  unde director artistic este chiar Daniela Nane. Totodată, partenera sa de viață este și actriță la Teatrul Bulandra din București, dar și profesoară de actorie la liceu și universitate. 

Daniela Nane, detalii despre adopția Fatimei, fiica pianistei Ioana Maria Lupașcu

După moartea pianistei Ioana Maria Lupașcu, actrița Daniela Nane a adoptat-o pe fiica acesteia, Fatima, în vârstă de 13 ani.

„Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, scria actrița în urmă cu ceva timp pe rețelele sociale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel