Daniela Simulescu, previziuni astrale până la finalul anului 2024. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Iată care este zodia care va avea parte de o schimbare majoră în următoarele 6 luni.

 

Berbec

Marte va retrograda la finalul anului. Marte retrograd în casa a V-a vine cu un moment care îi trezește la realitate pe Berbecii. Până la final de an își vor duce o existență mai liniștită, mai liniară, dar la final de an vor avea nevoia de a face ceva, de a șoca, de a ieși în evidență. Vor mai multă vizibilitate. Vor fi precum niște actori foarte dramatici, foarte îndrăzneți.

Dacă simțiți că viața voastră este foarte liniștită, plictisitoare, voi trebuie să stați liniștiți. Finalul anului vă va lua prin surprindere. Marte se va întâlni cu Jupiter în această vară și este o perioadă foarte bună pentru schimbare. Atenție, este vorba despre schimbări mici, care pot să îmbunătățească viața. Aici este vorba în primul rând de educație. Este momentul să învățați ceva, cum ar fi o limbă străină, să vă luați permisul, să croșetați, să gătiți.

Aveți nevoie până la anul în vară să vă îmbunătățiți. Atenție, nu este vorba despre o facultate, ci să faceți lucruri în plus, abilități pe care să le dezvoltați și care să vă ajute pe urmă la monetizare, la dezvoltare personală, dar să vă ajute să aveți și mai multe perspective. Arhetipul Berbecului vede ceva și se ține doar de acel lucru. S-ar putea să aibă foarte multe oportunități în perioada următoare în a vedea o situație din mai multe perspective. Acest lucru îi va ajuta enorm. Vor exista multe oportunități dacă Berbecii învață ceva, studiază, citesc sau au curiozități. 

Pluto se va întoarce puțin, în septembrie, în casa carierei. Multora dinte Berbeci s-ar putea să le aducă niște decizii importante pe plan profesional. Această schimbare este importantă. Berbecii își vor da seama exact ce își doresc din punct de vedere profesional.

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, previziuni pentru a doua parte a anului 2024. Ce ne așteaptă pe plan financiar

Te-ar putea interesa și: Lilith își începe tranzitul în Balanță, din 29 iunie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

 

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii în materialul video de mai jos:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel