Danny Boy, adevărul despre ce s-a întâmplat sub plapumă, cu Mădălina, la Insula Iubirii: „Nu puteam să zic la televizor”

Data publicării:
Sursă foto: Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Antena 1

Danny Boy, concurentul de la „Insula Iubirii”, a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, sub plapumă, în cea mai controversată scenă din acest sezon al emisiunii.

Daniel Ungureanu, cunoscut drept Danny Boy la „Insula Iubirii”, este unul dintre cei mai controversați concurenți din sezonul opt al reality-show-ului. După ce a cedat ispitei și s-a lăsat cucerit de Mădălina, bărbatul a ales să plece din Thailanda cu ea, relația dintre el și Maria, iubita sa, sfârșindu-se. Povestea lor de dragoste nu a durat mult, astfel că după doar două săptămâni de la întoarcerea în România, Daniel a înșelat-o pe Mădălina. Cu toate acestea, ispita a ales să îl ierte, dar nici de data asta nu au reușit să aibă parte de un final fericit, despărțindu-se definitiv după ce ea l-ar fi înșelat.

„Nu puteam să zic la televizor”

Una dintre cele mai discutate scene din acest sezon al emisiunii i-a avut protagoniști chiar pe cei doi. Aflați în patul concurentului, plapuma cu care erau înveliți a alunecat, iar camerele au surprins-o pe Mădălina aproape goală. Deși au încercat să ascundă totul sub pretextul că Daniel doar o gâdila pe ispită, telespectatorii nu au crezut povestea. Acum, concurentul a dat cărțile pe față și a lămurit ce s-a întâmplat cu adevărat acolo. De asemenea, Danny a vorbit și despre despărțirea de fosta sa iubită și despre posibilitatea unei împăcări.

„M-am despărțit de Mădălina, pentru că am ajuns la concluzia că este mult mai bine așa. A fost ca orice despărțire, nu mi-a părut bine, nici ei, dar e mai bine pentru amândoi. Nu pot spune că am suferit, dar nici nu mi-a fost bine. Da, am mai vorbit după despărțire cu Mădălina. Am vorbit în calitate de amici, poate un pic mai mult decât amici. Nu cred că m-aș mai vedea într-o relație cu ea. Din moment ce am pus punct, nu vreau să mă mai întorc acolo. Sub plapumă, am gâdilat-o pe Mădălina. Nu puteam să zic la televizor că i-am băgat degetele. Cine a văzut imaginile și-a dat seama ce s-a întâmplat. Un pic de contact a fost, da. Adică foarte puțin. Ce a urmat, a urmat acasă”, a declarat Danny Boy.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Insula Iubirii

„M-am înscris ca ispită”

În plus, fostul concurent a povestit și despre părerea părinților săi cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat în Thailanda. Daniel Ungureanu a menționat că aceștia l-au susținut și i-au spus că facă ceea ce simte. Danny are chiar și o surpriză pentru cei care  urmăresc emisiunea, astfel că s-a înscris ca ispită în următorul sezon și crede că este pregătit pentru o nouă aventură.

„Părinții m-au susținut, mi-au zis să fac ce simt, am făcut ce am simțit. Ce am făcut greșit?! Toată lumea face asta! Până la urmă,  am fost asumat! Puteam să mă duc în mare sau în baie, am preferat în mijlocul patului. A fost frumos! (…)Sunt mulțumit de prestația mea de pe Insulă. Mi-a plăcut ce am văzut la televizor. Știam că sunt tâmpit, nebun, asta am văzut și la televizor! Nu-mi pare rău de nimic! M-am înscris ca ispită! Mă văd pregătit psihic, la fizic încă lucrăm. Mă duc la sală, am slăbit 12 kilograme! Să vedem dacă mă vor alege! Eu sunt pregătit. Cred că nebunia mea este atuul meu. Pe asta mă bazez!”, a adăugat Daniel Ungureanu, pentru CANCAN.RO.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel