Danny Boy de la Insula Iubirii, noi dezvăluiri după despărțirea de Mădălina: „Ea nu e capabilă de o relație serioasă”

Data publicării:
Sursă foto: Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Antena 1

După doar șapte luni de relație, Danny Boy și Mădălina Maricuț de la „Insula Iubirii” și-au spus adio și au hotărât să pună punct poveștii de dragoste pe care au început-o în Thailanda. Cu toate acestea, Danny a făcut mai multe dezvăluiri despre motivul separării pe rețelele sociale, iar acum au ieșit la iveală mai multe informații despre ispită.

Daniel Ungureanu și Mădălina Maricuț și-au spus adio, după câteva luni de relație. Povestea lor de dragoste a început într-un mod atipic și se pare că nu a rezistat foarte mult. Deși în timpul emisiunii, Danny Boy i-a promis Mădălinei că nu o va înșela, bărbatul a picat din nou în ispită, după doar două săptămâni de relație cu Mădălina. Cu toate acestea, tânăra l-a iertat și au hotărât să își mai dea o șansă, dat fiind faptul că, după cum spune chiar ea, circumstanțele în care și-au început povestea de dragoste nu au fost tocmai prielnice pentru ei.

Cu toate acestea, relația lor nu a durat prea mult, iar Daniel a dezvăluit că adevăratul motiv al despărțirii ar fi infidelitatea Mădălinei. El a susținut că aceasta ar fi continuat să vorbească cu un alt bărbat, cu care avusese legătură înainte de participarea la Insula Iubirii. Mai mult, fostul concurent a mărturisit că regretă că a avut încredere în ea, deși a fost avertizat de mai multe persoane.

Te-ar putea interesa și: Lora se căsătorește astăzi cu Ionuț Ghenu! După ani de așteptare, ziua cea mare a venit

„Ea nu e capabilă de o relație serioasă”

Acum, Danny Boy a făcut noi dezvăluiri. Într-o transmisiune live de pe contul său de TikTok, fostul concurent de la „Insula Iubirii” a mărturisit că el și Mădălina chiar au încercat să aibă o relație serioasă, dar nu s-a putut. Bărbatul spune că atunci când au început filmările pentru emisiune, ispita era într-o relație, iar ulterior tânăra i-a spus că are pe cineva. Totuși, mai târziu, Daniel a aflat că de fapt Mădălina se afla în două relații simultan. Danny a declarat că ispita mai are foarte multe de învățat înainte de a putea avea o relație serioasă și că în momentul de față nu știe ce vrea de la viață.

„Eu cu Mădălina chiar am încercat să avem o relație serioasă, adică să fie o relație. Am încercat să o ajut cu multe chestii, să își dea seama de unele lucruri. Când a primit hate și toată lumea i-a sărit în cap că era nu știu cum, i-am luat apărarea. I-am promis de la primul val de hate, de când a avut bonfire-ul cu Maria, i-am spus că indiferent dacă o să fim împreună sau dacă nu o să fim, la testimoniale o să vorbească foarte frumos de tine. Ea în două săptămâni de câte ori nu m-a înșelat? Ea când a venit pe insulă era într-o relație. Mi-a zis că avea pe cineva deja, dar ulterior am aflat că era în două relații

Nu vreau să mai vorbesc, e o fată mișto Mădălina, dar mai are mult de învățat, foarte mult. În momentul de față, ea nu e capabilă de o relație serioasă, adică ea încă nu știe ce vrea de la viața ei, darămite ce ar vrea de la viața ei cu o altă persoană”, a spus Danny de la „Insula iubirii”, într-o transmisiune live difuzată pe pagina sa de TikTok.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel