Danny Boy de la Insula Iubirii s-a afișat alături de o brunetă. Fostul concurent a uitat complet de Mădălina

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Maria Tebieș/Facebook Daniel Ungureanu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Maria Tebieș/Facebook Daniel Ungureanu

Danny Boy de la „Insula Iubirii” nu mai suferă din cauza Mădălinei. Fostul concurent s-a afișat cu o frumoasă brunetă, la doar câteva zile după despărțirea de ispita care l-a făcut să pice testul fidelității.

După ce s-a despărțit de Mădălina, Danny Boy nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut peste mai repede decât am fi crezut. Zilele trecute, fostul concurent de la „Insula Iubirii” a mărturisit în timpul unei transmisiuni live pe contul său de TikTok cum ar arăta femeia ideală pentru el, spunând că i-ar plăcea să fie brunetă, deși a avut relații doar cu fete blonde. Acum, Daniel s-a afișat pe rețelele sociale cu o brunetă, lucru ce i-a făcut pe oameni să creadă că dorința i s-a îndeplinit. Bărbatul o ține pasional în brațe, iar alături de fotografie a pus două emoticoane care le-au dat de gândit urmăritorilor săi.

„Idealul meu de femeie e femeia brunetă. Brunetele îmi plac, dar am avut parte doar de blonde. De fapt, cred că idealul meu e o brunetă, dar slăbiciunea mea e o blondă”, a spus Daniel, într-un live pe TikTok.

Frumoasa brunetă alături de care s-a fotografiat Danny Boy este chiar Maria Tebieș, ispită în acest sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Deși în timpul reality-show-ului cei doi nu au avut nicio apropiere mai specială, se pare că acum lucrurile s-au schimbat și chiar se întâlnesc. Fostul concurent pare că a uitat definitiv de Mădălina, femeia alături de care a părăsit emisiunea și cu care a avut o relație de câteva luni, deși a înșelat-o după doar două săptămâni.

Povestea lor de dragoste a început într-un mod atipic și se pare că nu a rezistat foarte mult. La ceremonia finală, Danny Boy și Maria, partenera sa alături de care venise în emisiune, au ales să plece separat, iar bărbatul a rămas alături de Mădălina, ispita care a reușit să îl facă să pice testul fidelității. Deși în timpul emisiunii, Danny Boy i-a promis Mădălinei că nu o va înșela, bărbatul a picat din nou în ispită, după doar două săptămâni de relație cu ispita. Cu toate acestea, tânăra l-a iertat și au hotărât să își mai dea o șansă, dat fiind faptul că, după cum spune chiar ea, circumstanțele în care și-au început povestea de dragoste nu au fost tocmai prielnice pentru ei.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, confesiuni despre relații și lecțiile vieții: „Eu cred că bărbatul trebuie să te aleagă”

„A continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă”

Zilele trecute, Mădălina a făcut noi dezvăluiri. Întrebată de un urmăritor de pe Instagram dacă mai formează un cuplu cu Daniel, ispita a oferit un răspuns care a șocat pe toată lumea, mai ales că zilele trecute, cei doi s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Tânăra a mărturisit că nu mai are o relație cu fostul concurent, dar nu a dezvăluit care este motivul despărțirii. Cu toate acesta, Danny Boy a ales să dezvăluie adevăratul motiv al separării și a făcut acuzații grave la adresa fostei sale iubite.  El a susținut că aceasta ar fi continuat să vorbească cu un alt bărbat, cu care avusese legătură înainte de participarea la „Insula Iubirii” și spune că regretă că a avut încredere în ea, deși a fost avertizat de numeroase persoane.

„Motivul real! Nu am crezut ceea ce mi-a scris, ulterior a venit și cu dovezi. Ca idee, este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de Insula, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă”, a mărturisit Dany Boy pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel