Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Data publicării:
Sursă foto: Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Antena 1

Dani și Mădălina de la „Insula Iubirii” și-au spus adio! După ce au început o relație în Thailanda, se pare că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Daniel Ungureanu și Mădălina Maricuț și-au spus adio, după doar câteva luni de relație. Povestea lor de dragoste a început într-un mod atipic și se pare că nu a rezistat foarte mult. El, concurent, iar ea ispită, cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Daniel, cunoscut ca Danny Boy, a venit în Thailanda alături de iubita sa, Maria Covașă. 

Încă de la începutul show-ului, atât Maria, cât și iubitul ei au avut mici apropieri de ispite. Concurenta s-a apropiat de Marcel, cunoscut drept Maluma, dar, cu timpul, a dorit să iasă la întâlniri și cu alte ispite și a creat o conexiune cu Alin. Danny Boy a creat o conexiune cu ispita Mădălina, alături de care a avut parte și de câteva momente intime. Deși la început încerca să ascundă totul sub pretextul faptului că se înțeleg foarte bine și că sunt două persoane asemănătoare, cu timpul au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, să doarmă ținându-se de mână și chiar să petreacă clipe incendiare în patul concurentului.

Te-ar putea interesa și: Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii este însărcinată? Ce a dezvăluit ispita

Au ales să o ia pe drumuri separate

La ceremonia finală, Danny Boy și Maria au ales să plece separat, iar bărbatul a rămas alături de Mădălina, ispita care a reușit să îl facă să pice testul fidelității. Deși în timpul emisiunii, Danny Boy i-a promis Mădălinei că nu o va înșela, bărbatul a picat din nou în ispită, după doar două săptămâni de relație cu ispita. Cu toate acestea, tânăra l-a iertat și au hotărât să își mai dea o șansă, dat fiind faptul că, după cum spune chiar ea, circumstanțele în care și-au început povestea de dragoste nu au fost tocmai prielnice pentru ei.

”La două săptămâni după ce ne-am întors, m-a înșelat. Nu am trecut niciodată peste trădare. Nu concep așa ceva, însă fiind circumstanțele respective și ieșind dintr-o relație de cinci ani și jumătate, am zis ok, nu știe nici măcar el ce se întâmplă cu el și am încercat să îi găsesc scuze”, a declarat ispita Mădălina.

Acum, Mădălina a făcut noi dezvăluiri. Întrebată de un urmăritor de pe Instagram dacă mai formează un cuplu cu Daniel, ispita a oferit un răspuns care a șocat pe toată lumea, mai ales că zilele trecute, cei doi s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Tânăra a mărturisit că nu mai are o relație cu fostul concurent, dar nu a dezvăluit care este motivul despărțirii.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel