Dany Boy a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că și-a bătut iubita cu bestialitate. Avem prima reacție a concurentului de la Insula Iubirii: „Lumea a văzut imaginile”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Instagram

Daniel Ungureanu, alias Dany Boy, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, a rupt tăcerea după ce în spațiul public au apărut acuzații grave că ar fi bătut-o pe Maria Covasa cu bestialitate. 

Maria Covasa și Daniel Ungureanu, cunoscut ca Dany Boy, au venit al Insula Iubirii pentru a se supune celui mai dur test al fidelității. De-a lungul timpului, relația lor care dura de cinci ani de zile ar fi întâmpinat multe provocări, iar gelozia tânărului de 26 de ani se pare că era principalul motiv de la care porneau certurile dintre ei. Daniel Ungureanu mărturisea că este o persoană foarte geloasă, iar atunci când o vedea pe iubita lui că se uită la altcineva pe stradă, imediat apăreau discuții în cuplu. Din această cauză, Maria Covasa nu putea să iasă niciodată singură și prefera să rămână în casă.

Maria Covasa ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu

La doar câteva ore de la debutul sezonului 8 Insula Iubirii au apărut detalii terifiante despre cuplul Maria Covasa și Daniel Ungureanu. Potrivit unor imagini apărute în mediul online, tânăra ar fi fost victima unei agresiuni comise chiar de partenerul ei la începutul relației. Potrivit Cancan, Dany Boy ar fi bătut-o cu pumnii pe Maria pe motiv că nu i-ar fi plăcut tonul cu care aceasta i-ar fi vorbit.

Supărat, concurentul de la Insula Iubirii s-ar fi năpustit asupra ei, lovind-o fără milă. Imediat după incident, Maria ar fi mers la Poliție pentru a depune plângere, doar că Dani ar fi început să plângă și astfel ar fi reușit să o convingă să renunțe la plângere. Imaginile șocante au circulat rapid, iar Dany Boy a fost criticat dur de internauți.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Dany Boy și ispita Mădălina, clipe pasionale în pat. Ce au surprins camerele

Dany Boy a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că și-a bătut iubita cu bestialitate. Avem prima reacție a concurentului de la Insula Iubirii: „Lumea a văzut imaginile”

Confruntat cu reacțiile publicului, Dany Boy s-a decis să răspundă într-un live pe Instagram, însă fără a oferi prea multe detalii. Concurentul a afirmat că, deși lumea a văzut imaginile cu ochiul umflat al Mariei, acest lucru nu înseamnă neapărat că el este responsabil. De asemenea, Dany Boy a subliniat că nu dorește să discute despre subiect, susținând, totodată, că imaginile ar fi putut fi editate.

„Lumea a văzut imaginile cu ochiul ei umflat, dar asta înseamnă că am fost eu? Întreabă lumea dacă am bătut-o pe Maria. Nu vreau să-mi iau apărarea cu nimic. Vă las pe voi să vedem finalul. Se pare că după fiecare episod se află chestii noi. Nu vreau să vorbesc despre subiectul acesta! Site-ul acela de știri care a spus asta vorbește mult și prost. Am spus de 100 de ori. Dacă spun că nu am bătut-o, oamenii spun că mint, dacă zic că am bătut-o, lumea zice sunt un gunoi. O să vedeți la final!

Frate, dacă apare mâine o poză cu mine de acum 8 ani, când mi-am rupt gâtul cu placa pe pârtie... asta înseamnă că m-a bătut cineva?! Pot să fie și poze editate, dacă vă uitați mai bine, cred că erau în Snapchat. Nu vreau să vorbesc, nu vorbesc despre subiectul ăsta”, a spus Dany Boy, într-un live făcut pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Premieră la Insula Iubirii! O ispită a refuzat invitația la ultima întâlnire

Te-ar putea interesa și: Întâlnire tensionată la Insula Iubirii: „Îi mulțumesc că m-a scăpat de el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel