Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Data publicării:
Sursă foto: Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a venit cu acuzații grave la adresa fostei sale iubite, Mădălina Maricuț! Nici bine nu și-a spus „adio”, căci fostul concurent de la Insula Iubirii a spus public adevăratul motiv pentru care s-a rupt relația.

Povestea de dragoste dintre Daniel Ungureanu, cunoscut ca Dany Boy, și Mădălina Maricuț s-a terminat! S-au cunoscut la Insula Iubirii, pe când el avea o relație de 5 ani cu Maria Covasa, însă relația care s-a înfiripat în Thailanda se pare că nu a durat prea mult.

Cu toate că a plecat acasă cu ipsita, Dany Boy a înselat-o după doar două săptămâni de la întoarcea în România. În urmă cu o zi, Mădălina Maricuț a fost întrebată de un următoritor de pe Instagram dacă mai formează un cuplu cu fostul iubit al Mariei Covasa. Fără a da prea multe explicații, fosta ispită de la Insula Iubirii a mărturisit că nu mai este împreună cu Dany Boy.

Te-ar putea interesa și: Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Deși Mădălina Maricuț nu a dezvăluit motivul separării, Dany Boy aruncă bomba. Fostul concurent de la Insula Iubirii a venit cu un mesaj tranșant în mediul online și a făcut acuzații grave la adresa fostei sale iubite.  El a susținut că aceasta ar fi continuat să vorbească cu un alt bărbat, cu care avusese legătură înainte de participarea la Insula Iubirii.

„Motivul real! Nu am crezut ceea ce mi-a scris, ulterior a venit și cu dovezi. Ca idee, este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de Insula, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă”, a mărturisit Dany Boy pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mădălina Maricuț nu vrea să participe în cuplu cu Dany Boy la Insula Iubirii: „El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica”

Te-ar putea interesa și: Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

„De ce am înșelat-o după două săptămâni? Din motivul ăsta!”

Fostul concurent de la Insula Iubirii a mărturisit că acesta ar fi fost, de fapt, motivul pentru care ar fi înselat-o după două săptămâni de la venirea din Thailanda. Mai mult, Dany Boy spune că ar fi fost avertizat de mai multe persoane cu privire la Mădălina și regretă că a avut încredere în ea, deși știa că în trecut i-a furat iubitul prietenei sale.

„De ce am înșelat-o după două săptămâni? Din motivul ăsta! Pe lângă asta, mai mulți băieți mi-au spus că au treabă cu ea în timp ce noi, practic, formăm un cuplu, arătându-mi conversații și dovezi. Eu am fost prost că am crezut în ea, într-o femeie care practic a furat iubitul prietenei ei... Aici a fost greșeala mea că nu am crezut de la început o persoană care mi-a spus «ai grijă cu Mădălina, că face, că drege», o persoană din trecutul meu.

Da, am fost blocat pe apeluri, o sunam de pe alte numere casă îi spun să nu îmi mai rostească numele. Și la testimonialele de după emisiune am spus totul în favoarea ei. I-am promis că indiferent de situație o să încerc să îi fac reclamă bună, pentru că era deranjată de părerea lumii. De asta am spus ce am spus la testimoniale și am ridicat-o în slăvi”, a mai spus Dany Boy.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel