David Beckham, imagini fierbinți cu soția sa Victoria. Cum a arătat ieșirea cu familia / foto

Data publicării:
Instagram / David Beckham
Descriere foto: Instagram / David Beckham

David Beckham și-a arătat abdomenul, convingând-o pe Victoria să urce pe un jet ski (după ce și-a făcut antrenamentul) în timp ce se aflau în vacanță cu copiii lor pe un mega iaht în Sardinia pentru a sărbători ziua de naștere a lui Harper, care a împlinit 13 ani.

Clanul Beckham părea într-o dispoziție foarte bună în timpul unei zile pe mare, miercuri, în timpul vacanței de familie în Sardinia.

Fostul fotbalist, în vârstă de 49 de ani, și-a etalat silueta bine lucrată, purtând doar o pereche de pantaloni de baie galben lămâie.

Victoria, în vârstă de 50 de ani, a sărit în spatele lui, ținându-se strâns de soțul ei în timp ce acesta străbătea valurile. Victoria purta o fustă neagră de înot și o șapcă de baseball, bucurându-se de plimbare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Pozele cu ei au fost făcute publice de DailyMail.

Matriarha familiei Beckham s-a asigurat că își respectă regimul de fitness chiar și în vacanță, fiind surprinsă ridicând greutăți pe puntea iahtului, îmbrăcată casual într-un tricou negru simplu și pantaloni scurți de denim.

Ziua a fost dedicată în special fiicei lor mai mici, Harper, care a devenit oficial adolescentă. Familia a sărbătorit cu baloane roz și argintii, Harper fiind în centrul atenției în timp ce lua micul dejun cu frații săi, Romeo, în vârstă de 21 de ani, și Cruz, în vârstă de 19 ani.

Victoria și David au sărbătorit și ei acest moment important prin postări emoționante pe rețelele sociale. David și-a adunat familia, profitând la maxim de vremea caldă.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

 

Această excursie în Sardinia a fost probabil și o dublă sărbătoare, deoarece Victoria și David tocmai au sărbătorit și aniversarea lor de 25 de ani de căsătorie. Cuplul s-a îmbrăcat în ținutele lor iconice de la nuntă pentru o fotografie amuzantă pe Instagram. Cei doi s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda în 1999, într-o ceremonie fastuoasă care a costat aproape un milion de lire sterline.

În secțiunea de comentarii, mama lui David, Sandra, a scris: „25 de ani și încă arătați uimitor, amintiri”, iar sora lui mai mică, Joanne, a comentat: „Arătați la fel de bine acum cum arătați atunci, iconic”. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel