De ce a ales Pepe să aibă shaorma în meniul de nuntă: „Am avut rețetă proprie, tot ce trebuie”. Nu a acceptat darul de la invitați

Data publicării:
Sursa foto: Yasmine Pascu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Yasmine Pascu, Instagram

 Pepe a oferit mai multe informații de la cel mai frumos eveniment din viața sa, nunta cu mama băiatului său.

Recent, a avut loc nunta dintre Pepe și Yasmine, care a fost realizată într-un cadru de poveste și care a fost așteptată cu sufletul la gură de cei doi îndrăgostiți. Chiar dacă totul a fost perfect pus la punct, artistul mărturisește că nu s-a stresat deloc pentru organizarea evenimentului, iar totul a fost făcut cu mult drag și implicare, astfel încât să-și surprindă cât mai plăcut familia și prietenii. Ce a uimit însă pe toată lumea este faptul că artistul a ales să aibă în meniu de la cele mai scumpe preparate, până la unele clasice, precum ar fi pizza sau shaorma, iar acesta explică acum de ce.

„A trebuit să am curaj, eu am venit cu ideea să fie cu bufet, poate vrea cineva să mănânce vită argentiniană, pizza sau shaorma. De ce shaorma? Pentru că mulți pleacă de la evenimente și îi vezi pe la cozi și am zis hai să le avem pe toate. Am avut shaormar cu rețetă proprie, tot ce trebuie. De toate am avut, dar nu toate o dată. A fost momentul de început cu aperitivul, care a fost dus la masă. Am avut și sushi bar, oamenii trebuie să aibă varietate.”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și: Fostul soț al Ralucăi Pastramă, Ibrahim Ibru, mesaj emoționant pentru Pepe, chiar de ziua nunții

De ce a optat pentru un bufet

Pepe explică faptul că și-a dorit să aibă un bufet la nuntă pentru a depăși acele momente de la nunțile clasice în care oamenii mănâncă doar pentru că le este servită mâncarea. Astfel, toată lumea și-a umplut farfuria doar atunci când le-a fost foame cu adevărat, explică artistul

„M-am bucurat când mi-a zis cineva „Vezi că oamenilor le e foame.” Era plină masa, dar ei nu îndrăzneau să se ducă, m-am dus eu din masă în masă, chiar dacă ospătarii le-au spus în permanență, ei trebuia doar să spună ce vor să le aducă ospătarul. Am vrut să fie altfel și a ieșit. Au mâncat oamenii când le era foame, nu când era ora de masă. Toate băuturile au fost nelimitate.”, a mai spus artistul.

Citește și: Pepe, detalii șocante despre infidelitatea Ralucăi Pastramă: „Ibrahim, săracul, trece prin ce trec eu. Cum să iei copiii la întâlnire? Am luat foc”

Nu a acceptat dar la nuntă

Chiar dacă a pregătit un meniu cum doar în filme se mai vede, dar și numeroase momente muzicale, Pepe a fost dat de gol în direct de Andrei Ștefănescu de faptul că nu a acceptat niciun plic de dar de la prietenii săi. Astfel, artistul a făcut tot din suflet și și-a dorit ca oamenii să aibă, într-adevăr, parte de o experiență memorabilă, fără niciun fel de obligație.

„Toți artiștii m-au surprins la modul cel mai serios. Mi s-a părut foarte sus momentul celor de la Mandinga. Fiecare moment a fost mișto, există poveste în tot ce s-a întâmplat acolo. Am cerut lumini care să lumineze lacul, iar când mi s-a părut că nu se văd, m-am dat jos de pe scenă și le-am zis.”, a continuat Pepe. 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel