De ce a refuzat Saveta Bogdan să se căsătorească cu iubitul avocat. Artista a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să facă pasul cel mare: „A vrut de mai multe ori să mă mărit cu el”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Saveta Bogdan a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a refuzat să se căsătorească cu iubitul avocat, deși acesta și-a dorit de mai multe ori meargă la altar împreună cu îndrăgita interpretă de muzică populară.

Saveta Bogdan este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate cântăreţe de muzică populară de la noi din țară. Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și aduce mereu bucurie publicului său, îndrăgita cântăreață a suferit mult din iubire. Artista a fost căsătorită de două ori, însă ambii soți au murit. Acum, vedeta are o relație cu un avocat, mai tânăr cu 23 de ani. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani, însă au o relație la distanță, pentru că partenerul locuiește în America.

De ce a refuzat Saveta Bogdan să se căsătorească cu iubitul avocat:  „A vrut de mai multe ori să mă mărit cu el”

Cu toate că sunt împreună de mulți ani, Saveta Bogdan nici nu se gândește la nuntă. Celebra interpretă de muzică populară recunoaște că partenerul ei a vrut să se însoare cu ea de mai multe ori, însă i-a spus că nu mai vrea să ajungă la altar pentru a treia oară. 

„Avocatul a vrut de mai multe ori să mă mărit cu el. A vrut de acum 10 ani. Eu am spus că eu de măritat, nu mă mai mărit niciodată! Am fost căsătorită de două ori, îmi ajunge. Nu are rost să mă căsătoresc și a treia oară. Am avut doi soți, mi-au murit amândoi, nu mai vreau să mă mărit. Iubire nu mai este la vârsta asta, dar există un respect și o obișnuință. Contează că mă sună mereu, mă întreabă ce fac, se interesează de mine”, a spus Saveta Bogdan pentru cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Cel mai mare regret al Savetei Bogdan. Artista a spus tot: “Dacă Dumnezeu nu a vrut, ce pot să fac?”

Te-ar putea interesa și: Saveta Bogdan, dezamăgită de colegii de breaslă. Ce confesiuni a făcut artista despre Maria Tănase: Am cântat un bocet, iar ea mi-a dat un brânci. Am crezut că mă ia la bătaie.”

„El este la el în America, eu sunt aici. Eu când vin în America, el pleacă în altă parte. De câte ori mă duc în America, el are treabă”

Îndrăgita interpretă de muzică populară susține că partenerul o sună în fiecare zi, o invită să meargă în America și își exprimă nerăbdarea de a o vedea. Cu toate acestea, realitatea este diferită de promisiunile făcute, deoarece de fiecare dată când artista ajunge în America, avocatul pare să fie mereu „plecat”. Ultima oară, acesta a decis să plece în Maldive, însă îndrăgita interpretă a refuzat, preferând să rămână alături de fiica sa.

„El este la el în America, eu sunt aici. Mă sună toată ziua când scapă de procesele lui. Eu când vin în America, el pleacă în altă parte. De câte ori mă duc în America, el are treabă. Eu mă duc la copilul meu și mai am și spectacole acolo în Greenland. Anul trecut când am mers în America, el a plecat în Maldive. Mi-a zis și mie să merg, dar nu am vrut. Nu mi s-a părut în regulă, căci eu mergeam la copilul meu”, a mai spus artista.

Te-ar putea interesa și: Cum s-a cunoscut Saveta Bogdan cu iubitul avocat. Cei doi sunt împreună de mai mult timp: „Îmi aduce brațe de trandafiri”

Te-ar putea interesa și: „Dacă lumea vorbește, să vorbească, că gura e slobodă”. Saveta Bogdan, după ce Eva Măruță a fost criticată în mediul online pentru rolul din „Tati part-time”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel