De ce a renunțat soțul Elenei Udrea la ajutorul unei bone. Adrian Alexandrov a dezvăluit motivul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Elena Udrea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Elena Udrea

Invitat în cadrul podcastului lui Bursucu', Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, a dezvăluit motivul pentru care fetița lor nu are bonă și de ce nu a apelat la ajutorul unei menajere. 

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de peste opt ani, iar în anul 2018, cei doi au fost binecuvântați cu o fetiță, Eva Maria. Elena Udrea a trăit, în ultimii doi ani, cea mai grea perioadă a vieții sale, fiind închisă. Ea nu și-a mai văzut fiica și trăiește zi de zi cu speranța că se vor revedea cât mai curând. Fosta ministră a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, în anul 2022. 

„Atunci când ajungeam acasă cu fetița o trimiteam la bonă”

Invitat la podcastul  „un PODCAST mișto By Bursucu'”, Adrian Alexandrov a povestit cum se descurcă cu creșterea fetiței, având în vedere că mama ei nu le poate fi alături. De asemenea, el a dezvăluit care este motivul pentru care cea mică nu are bonă. Soțul Elenei Udrea a mărturisit că la început a apelat la ajutorul unei bone, dar ulterior și-a dat seama că nu mai reușea să petreacă timp cu fiica sa.

Din cauza stresului zilnic și a problemelor pe care le avea, soțul fostei ministre o lăsa pe cea mică în grija bonei, iar timpul petrecut cu cea mică devenea tot mai limitat. Astfel, bărbatul a realizat că cel mai bine ar fi să încerce să se descurce singur și au început să facă tot felul de activități, fără a mai apela la ajutorul cuiva.

„Ea în primii trei ani de viață a avut o bonă, pe urmă s-a mutat și a plecat, apoi a mai venit o altă bonă care a mai stat un an, a plecat și ea în Anglia, s-a mutat. Eu m-am văzut în situația în care, sigur, caut, aduc o altă bonă și mergem înainte în ritmul ăsta, dar mi-am dat seama de un lucru. Timpul meu petrecut cu ea acasă începea să nu mai existe. O duceam dimineața la grădiniță, la 5 o luam, știam că e bona acasă, ajungeam acasă și pe baza problemelor, a stresului, problemele mele de zi cu zi nu erau doar cu Elena și cu ce se întâmpla, am mai avut probleme și cu business-ul pe care îl avem la Cluj.

Mi-am dat seama că atunci când ajungeam acasă cu fetița o trimiteam la bonă. (...) Mi-am dat seama că timpul meu petrecut cu ea începea să fie limitat și tot mai puțin, așa că m-am gândit că cel mai bine ar fi să mă forțez oarecum pe mine să rămân după grădiniță să îmi petrec tot timpul, să facem activități, și nu am mai chemat bonă”, a declarat Adrian Alexandrov, în cadrul podcastului  „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Te-ar putea interesa și: Mircea Bravo, maestru al minciunilor. Ce dezvăluiri a făcut comediantul: „Îmi place să mint”

„Eu simt că ea știe”

Tot în același podcast, Adrian Alexandrov a dezvăluit cum reușește să o protejeze pe cea mică de adevărul dureros și a mărturisit că a ales să nu îi spună unde se află mama ei, de fapt, pentru a o proteja. Deși încearcă pe cât de mult posibil să o țină departe de adevăr, soțul Elenei Udrea a mărturisit că simte că cea mică știe că lucrurile stau puțin diferit față de ceea ce i se spune.

„Am construit tot felul de povești cu ajutorul Elenei ca să reușim să ducă și ea povestea până la capăt. Deja are șase ani, noi în continuare mergem acolo. Copiii nu sunt proști. Eu simt că ea știe că este altceva, dar nu spune, nu își manifestă emoțiile față de povestea asta așa cum ar trebui. Eu m-am folosit și de povestea cu mama. Mama a fost plecată în Italia mult timp și cea mică înțelegea. Problema cea mai grea la mine este că eu orice activitate fac cu ea, prietenii sunt și mamă și tată.

Eu nu pot să îi zic unuia „Vino doar tu, las-o pe soția acasă”. Și ei vin mereu în cuplu, perechi. Și eu trebuie să reiau povestea asta cu ea, să manipulez situația încât să salvăm ce putem din povestea asta. Acum, crescând, înțelege lucrurile din ce în ce mai bine. Poate să afle când va fi și Elena acasă. Dacă află înainte, cred că îi va distruge realitatea în care trăiește, va fi un șoc groaznic pentru fetiță”, a adăugat Adrian Alexandrov, în cadrul podcastului  „un PODCAST mișto By Bursucu'”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel