De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Antena 1

Eric Berinde, ispita de la „Insula Iubirii”, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Andrei și Diandra nu au plecat împreună din emisiune.

La ceremonia finală, Andrei s-a întâlnit cu Diandra, ispita cu care a creat o conexiune profundă și de care s-a îndrăgostit. Concurentul a spus clar că își dorește să plece împreună cu aceasta și deși toată lumea se aștepta ca și ea să dorească să plece de pe insulă cu el, ispita a șocat cu decizia sa. Diandra a hotărât să plece singură, considerând că Andrei mai are lucruri de rezolvat înainte de a începe o nouă poveste de dragoste. 

„A rămas dezgustată și ea”

Acum, Eric Berinde, ispita de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a dat cărțile pe față și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Diandra nu a dorit să plece cu Andrei. Deși nu crede că femeia a fost neapărat îndrăgostită de concurent, Eric este de părere că între cei doi a fost vorba de atracție. Cu toate acestea, se pare că Andrei ar fi făcut o serie de afirmații care au deranjat-o pe Diandra, fapt pentru care s-a gândit de două ori înainte de a lua decizia de a pleca sau nu cu bărbatul din emisiune. Andrei ar fi spus niște vorbe la adresa soției sale, Cristina, care au surprins-o chiar și pe ispită. Ba mai mult, Eric a mărturisit că atât el, cât și Diandra, au rămas de-a dreptul dezgustați la auzul acestor cuvinte.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

„Nu știu dacă a fost neapărat vorba de o îndrăgosteală, deși i-a plăcut până într-un anume punct. El a spus niște vorbe pe acolo mai urâte și acele vorbe au făcut-o pe Diandra să nu plece cu el. Sunt vorbe care și pe mine m-au lăsat mască, dezgustat în totalitate. De aia nu a plecat cu Andrei. Nu știu dacă e bine să spun, dar e un lucru care pe mine m-a deranjat foarte tare și i-am spus și ei lucrul ăsta și a rămas dezgustată și ea la fel, scârbită. Să ai vorbele astea cu femeia cu care ai trăit zece ani e deplorabil. A spus o vorbă foarte urâtă”, a spus ispita Eric, într-un live făcut pe contul său de TikTok.

„Tot ce nu mi-am dorit vreodată a ajuns să fie tot ce mi-am dorit vreodată. Unul dintre lucrurile super importante pe care le-am înțeles de la Andrei este faptul că iubirea nu este slăbiciune și nici dependență. Iubirea înseamnă putere și răbdare. Puterea să înțelegi că există anumite etape. În momentul de față, o etapă prin care amândoi trebuie să trecem, dar mai ales Andrei. Consider că mai are niște lucruri de rezolvat acasă. Și consider că merităm amândoi să construim un început pe o fundație solidă, sănătoasă și nu pe dărâmături. Ești încă căsătorit. Andrei știe tot ce trebuie să știe și știe și ce are de făcut mai departe. Trebuie să existe o separare completă de persoana cu care a împărțit 10 ani”, a adăugat Diandra, la ceremonia finală.

@gossipgossip37 #insulaiubirii #insulaiubirii2024 #fyp #foryou #foryoupage ♬ sunet original - Insula Dramei Totale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel