De ce au plecat Simona și Claudiu de la „Insula Iubirii” împreună în vacanță, deși s-au despărțit. Blondina a dat cărțile pe față

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură video antenaplay.ro
Descriere foto: Sursă foto: Captură video antenaplay.ro

Simona, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a dezvăluit adevărul despre relația dintre ea și Claudiu. Deși cei doi au plecat separat de pe insulă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Simona și Claudiu, unul dintre cele cinci cupluri de la „Insula iubirii”, au ajuns în Thailanda pentru a-și testa relația și, mai ales, fidelitatea bărbatului. După ce a fost înșelată de acesta, în urmă cu doar șase luni, Simona a hotărât că testul insulei va fi ultima șansă pe care i-o mai acordă partenerului său.

Cei doi au venit mai târziu pe insulă și au avut parte de ceremonia finală a focului mai devreme decât colegii lor. Cu lacrimi în ochi, Simona a privit, din nou, de data aceasta alături de iubitul său, imaginile în care acesta petrecea timp în același pat cu ispita, se țineau în brațe și chiar se sărutau. Claudiu, partenerul Simonei, s-a justificat pentru momentele pasionale petrecute alături de ispita Ana Maria spunând că a vrut să fie real, asumat și să se testeze la maximum. Astfel, bărbatul i-a spus iubitei sale că aceste zile l-au făcut să înțeleagă că nu se poate îndrăgosti de o altă femeie, în ciuda faptului că apropierea dintre el și ispită a fost evidentă. Deși Claudiu i-a mărturisit că aceste acțiuni l-au făcut să înțeleagă că ea este femeia lângă care vrea să își petreacă toată viața, tânăra nu a mai stat pe gânduri și a hotărât să pună punct relației, plecând astfel singură de pe insulă. 

Te-ar putea interesa și: Alin Simoiu, adevărul despre relația cu Maria de la Insula Iubirii: „Era perversă”

În ciuda deciziei luate pe insulă, la testimonialele ce au avut loc la trei luni după finalizarea emisiunii, cei doi au surprins pe toată lumea când au declarat că s-au împăcat. Simona a spus că și-a dat seama că iubitul ei încerca să o facă să înțeleagă cât de mult o iubește și a decis să îi mai acorde o șansă, a treia de altfel. De curând, cei doi au fost surprinși împreună la aeroport, iar urmăritorii lor au presupun că povestea lor de dragoste continuă și că se înțeleg mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, Simona a surprins din nou. Blondina a postat, pe pagina ei de Instagram, un mesaj în care le explica urmăritorilor săi că ea și Claudiu au hotărât să o ia pe drumuri separate, dar au mers împreună în vacanță pentru că era planificată de foarte mult timp și au același anturaj.

„Un concediu planificat în urmă cu 4 luni, cred. Avem același anturaj și fiecare dintre noi avea nevoie de o vacanță. Am decis să nu renunțăm. Nu ne dușmănim și chiar putem respira, momentan, același aer dintr-o încăpere”, a declarat fosta concurentă de la „Insula Iubirii” pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel