De ce Cristi Brancu nu o invită pe Bianca Drăgușanu în emisiunea sa: „Ea nu e ce pare a fi. A fost o singură secvență în care mi-a reproșat ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristi Brancu, Bianca Drăgușanu/ captură video youtube, Gand la gand cu Teo/ Instagram
Descriere foto: Cristi Brancu, Bianca Drăgușanu/ captură video youtube, Gand la gand cu Teo/ Instagram

Cristi Brancu a vorbit despre conflictele din trecut pe care le-a avut cu Bianca Drăgușanu.

În trecut, Cristi Brancu a făcut câteva declarații despre Bianca Drăgușanul care au lăsat multe semne de întrebare. Concret, era vorba despre faptul că acesta nu o va chema niciodată pe blondină la emisiunea prezentată de el. Acest lucru a stârnit și curiozitatea lui Teo Trandafir, care și-a dorit numaidecât să afle dacă între cei doi a fost vreun conflict de s-a ajuns la această decizie radicală. Astfel, extrem de transparent, prezentatorul de pe Prima TV a dezvăluit motivul pentru care relațiile dintre el și blondină nu au fost în trecut cele mai bune. 

„Am avut-o o singură dată invitată la emisiune, era înainte să fie această Bianca Drăgușanu, aveam emisiunea cu Oana, iar ea era într-o relație cu Cătălin Botezatu, care a fost mereu prietenul nostru, al tuturor, așa e el construit. A fost o emisiune în care încercam să dăm diverse roluri și am făcut o emisiune în care ei doi erau ca și cum ar fi prezentat un buletin de știri în doi. S-a descurcat, ea a venit după care nu a mai fost niciodată.”, a declarat Cristi Brancu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și: De ce Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani: „Noi am avut o tăcere lungă”

Cristi Brancu a „demascat-o” pe Bianca Drăgușanu

Totul a pornit de la faptul că Bianca Drăgușanu trebuia să fie protagonista propriul show, moment în care, auzind acest lucru, Cristi Brancu și-a dorit să le arate tuturor adevărata sa față, cel puțin din perspectiva sa. 

„Nu m-am certat niciodată cu ea, dar a fost o singură secvență în care ea mi-a reproșat mie ceva, a fost foarte interesant. Postul la care lucram m-a chemat pe mine, pe Morar, pe Fântânaru, ne-am dus acolo, CNA-ul a zis că o să fie o televiziune la care Bianca Drăgușanu o să facă un reality show, pe care nu l-a făcut niciodată, noi spuneam că o să fie bine. Eu am consideră că Bianca Drăgușanu nu e ce pare a fi, îi reproșasem în mod indirect faptul că după ce s-a despărțit de Cătălin Botezatu, l-a bârfit, ceea ce nu mi s-a părut în regulă, pentru că el a lansat-o și a șlefuit-o.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Teo Trandafir, suspectă de cancer? „Aveam o viață de coșmar. Nu am mai povestit nimănui”

Ce i-a reproșat Bianca Drăgușanu

Acele declarații au ajuns și la urechile blondinei, care a fost extrem de deranjată de situația creată și de faptul că Cristi Brancu împrăștiase acele vorbe despre astfel. Astfel, aceasta nu l-a menajat deloc când l-a văzut următoarea dată.

„O singură dată ne-am întâlnit, iar ea mi-a zis „Din cauza ta se întâmplă asta cu Antena Stars”, de parcă eu aș fi făcut faptele relevante în locul ei. Fiecare și-a văzut de drumul lui, Oana a făcut interviu cu ea, am făcut poză cu ea, cred că fiecare e pe drumul lui. Mie mi se pare o problemă încheiată, nu mă agit.”, a mai dezvăluit prezentatorul Exclusiv VIP. 

Citește și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel