De ce Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani: „Noi am avut o tăcere lungă”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristi Brancu, Teo Trandafir, captură video Youtube, Gand la gand cu Teo
Descriere foto: Cristi Brancu, Teo Trandafir, captură video Youtube, Gand la gand cu Teo

Cristi Brancu și Teo Trandafir au dezvăluit conflictele pe care le-au avut în trecut.

Teo Trandafir și Cristi Brancu se numără printre cei mai vechi și consacrați oameni de televiziune de la noi din țară. Ce nu știe multă lume este că cei doi au avut o relație foarte apropiată în trecut, aceasta rupându-se brusc și făcându-i pe cei doi să stea departe unul de celălalt aproximativ 20 de ani. Acum, după ce toate lucrurile s-au clarificat și s-au rezolvat între aceștia, Teo l-a invitat pe prezentatorul „Exclusiv VIP” în cadrul podcastului său, unde au ales să vorbească public despre acest eveniment care nu a fost mediatizat până acum.

Cristi Brancu: Noi am avut o tăcere lungă, după care o comunicare scurtă, dar foarte intensă.

Teo Trandafir: Deci lucrurile au fost foarte anapoda între noi. Nu știu dacă tu îți aduci aminte faza exactă de unde a mers prost.

Cristi Brancu: Nu mai știu, chiar vreau să văd dacă avem percepții diferite asupra aceluiași lucru. 

Teo Trandafir: Eram trimiși la mare pentru o chestie în care nu credeam, un promo. Eram la recepția unui hotel și vii tu. Mie îmi țâșneau flăcări din urechi, iar tu mă întrebi politicos: „Când vă vom vedea la galele VIP?”. Eu în spumele alea mari în care eram, mă întorc și spun „Sper că niciodată.” Și atunci ne-am vorbit ultima dată. După care ne-am reîntâlnit într-un moment mai puțin plăcut pentru tine, în care eu am simțit că noi doi putem să ne ajutăm unul pe altul.

Pe aceeași temă: Teo Trandafir, suspectă de cancer? „Aveam o viață de coșmar. Nu am mai povestit nimănui”

De ce s-a supărat, de fapt, Teo Trandafir

Astfel, totul a pornit de la invitații pe care Cristi Brancu îi avea în emisiunea sa din urmă cu mulți ani, care, practicând în domeniul mass media, scriau frecvent și despre Teo Trandafir. Acest lucru nu i-a picat bine prezentatoarei de la Kanal D, care a luat aceste lucruri personal.

Teo Trandafir: Ne-am apucat să facem pe canalul tău de Youtube o emisiune în fiecare săptămână și ne-am înțeles minunat.

Cristi Brancu: De fapt, de multe ori vă puteți întreba dacă încercând să faceți un pas dincolo de ceea ce este un zid, s-ar putea să vedeți că există oameni cu care mai bine vorbiți, decât să nu, pentru că aveți mult lucruri în comun. Eu am luat în calcul și că Teo s-ar fi putut supăra, pentru că aveam niște colaboratori care unii au ajuns redactori șefi, ei scriind niște lucruri minore despre Teo, iar ea s-a supărat.

Teo Trandafir: Nu m-am supărat pe tine, ci pe ăla de scria.

Cristi Brancu: Cred că după am fost la o altă emisiune, la care nu voiam să merg, pentru că am zis că o să ne certăm. Eu pe vremea aceea nu eram foarte antrenat să vorbesc în public. Apoi, în 2020 când am oprit proiectul de la Antenă, am venit la emisiune la Teo, ne-am văzut și asta a fost o magie și a fost ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Am comunicat în emisiune, după emisiune și a fost o perioadă foarte frumoasă. 

Teo Trandafir: E și greu pentru noi să ne vedem, pentru că facem emisiuni zilnice. 

Te-ar putea interesa și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel