De ce este importantă apa dacă vrei să slăbești. Carmen Brumă: „Așa se rezolvă o mulțime de probleme”

Data publicării:
Sursă foto: Carmen Brumă/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Carmen Brumă/Instagram

Carmen Brumă a spus de ce este importantă apa în procesul de slăbire.

Apa joacă un rol esențial în procesul de slăbire și poate avea multiple beneficii pentru cei care doresc să piardă în greutate. Carmen Brumă a dezvăluit de ce este esențial să te hidratezi corespunzător dacă vrei să dai jos kilogramele în plus. Pe pagina sa de Instagram, specialista a evidențiat beneficiile consumului de apă.

De ce este importantă apa dacă vrei să slăbești

Multe persoane care nu reușesc să slăbească sunt deshidratate pentru că beau mult mai puțină apă decât ar trebui. În momentul în care își calculează necesarul de apă și îl consumă corespunzător, se rezolvă o mulțime de probleme și încep să se vadă rezultate pe cântar, potrivit specialistei Carmen Brumă.

Dacă ești deshidratat, ai tendința să mănânci mai mult. Setea este adesea confundată cu foamea, ceea ce duce la consumul inutil de calorii. De asemenea, deshidratarea intensifică poftele, făcând mai dificilă menținerea unui control asupra alimentației. Hidratarea adecvată poate ajuta la reducerea poftelor și la prelungirea senzației de sațietate, ceea ce contribuie la un aport caloric mai mic.

Te-ar putea interesa și: Ce să mănânci și să bei pe timp de caniculă. Carmen Brumă a dezvăluit 4 sfaturi alimentare: „Optează pentru această variantă!”

Există și dovezi științifice care susțin aceste afirmații. Un studiu efectuat pe 50 de femei supraponderale, timp de opt săptămâni, a arătat că cele care au băut mai multă apă au slăbit mai mult decât cele care au avut un consum mai redus de apă, deși toate au urmat aceeași dietă.

Carmen Brumă încurajează pe toată lumea să bea apă și să se hidrateze corespunzător. Hidratarea este esențială nu doar pentru slăbire, ci și pentru sănătatea generală, în special pe măsură ce înaintăm în vârstă, când senzația de sete este resimțită mai puțin. Așadar, pentru a obține rezultate optime în procesul de slăbire, asigură-te că îți hidratezi corpul corespunzător. Apa nu doar că susține pierderea în greutate, dar este esențială și pentru sănătatea generală a organismului.

„Apa și slăbirea! Din experiența mea, multe persoane care spun că nu reușesc să slăbească sunt deshidratate pentru că beau mult mai puțină apă decât ar trebui! În momentul în care le pun să-și calculeze necesarul și să îl bea, se rezolvă o mulțime de probleme și încep să se vadă rezultate pe cântar!

1. Dacă ești deshidratat, atunci ai tendința să mănânci mai mult.

2. Dacă ești deshidratat, ai mai multe pofte.

3. Apa te ajută în procesul de slăbire și pentru că prelungește senzația de sațietate, dar există un studiu făcut pe 50 de femei supraponderale, timp de 8 săptămâni, care la aceeași dietă, au slăbit mai mult cele care au băut mai multă apă.

Beți apă, încercați să vă hidratați! E foarte important într-un proces de slăbire și nu numai. În timp ce înaintezi în vârstă ești tot mai deshidratat. Persoanele în vârstă simt senzația de sete mai puțin”, a mai precizat Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă te învață ce trebuie să faci ca să nu te îngrași în această vară. Este mai simplu decât credeai



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel