De ce nu au divorțat Anamaria Prodan și Reghecampf: „Am câștigat numele”

Data publicării:
Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care ea și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat încă.

Invitată la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care ea și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat încă. Deși au trecut mai bine de trei ani de când cei doi s-au separat, legal, nu au divorțat. Anamaria Prodan și-a refăcut viața alături de Ronald Gavril, iar antrenorul are o relație cu Corina Caciuc, cu care are și doi copii. Cu toate acestea, impresara a dezvăluit că nu au divorțat pentru că fostul ei partener nu s-a prezentat la termenele de judecată. În plus, Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că nu și-a văzut copiii de trei ani, de când cei doi au hotărât să pună punct căsniciei. 

„Mai ai respect față de un asemenea om care are copii pe care nu îi vede niciodată?”

„E întreruptă această liniște și fericire a noastră de niște procese pe care le intentează Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă deranjează pe secundă, când primesc citația. Alo, cine te ține? De ce nu vii la notar? De ce nu vii frumos, ca bărbatul? Ce are el pe toată viața? Ce a făcut el în toată viața asta? O casă în  America, una în Snagov, din milioane. Și atunci, te întreb eu. Mai ai respect față de un asemenea om care are copii pe care nu îi vede niciodată de trei ani, ca și cum nu ar exista pe pământ și îi pune și în această situație? Ce fel de om, tată, bărbat ești?”, a spus Anamaria Prodan care a precizat că ea și Laurențiu Reghecampf încă nu au divorțat.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația cu Reghecampf. Îl face praf

„Am câștigat numele. Cine a pus numele ăsta pe hartă?”

De asemenea, impresara a dezvăluit că s-a judecat în instanță cu antrenorul pentru numele Reghecampf, iar ea a ieșit câștigătoare. Aceasta consideră că ea a inventat numele și i-a dat greutatea pe care o are astăzi. După trei ani de la separare, Anamaria Prodan recunoaște că încă îl judecă pe fostul ei partenere, dar că l-a iertat aproape complet.

„Am câștigat numele. Lumea nu înțelege. L-am câștigat, că a zâmbit și judecătorul. Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Că de la șapte clase cu care ai venit la mine și fără nimic, fără un bănuț în buzunar, ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața asta. Reghecampf, ce a trăit în ultimii trei ani, a trăit datorită mie pentru că eu am fost icoana vieții lui, eu am fost busola vieții lui, eu am fost mentorul vieții lui. Eu l-am croit și am croit acest drum. Doar pe el îl judec. Mă rog la Dumnezeu să mă ajute să trec și peste asta. L-am iertat în proporție de 99% pentru că am realizat că nu a putut mai mult”, a explicat Anamaria Prodan în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Jean de la Craiova, critică adusă artiștilor tineri din România: „Cântați ca voi! Nu mai importați!”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel