De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Cum ar reacționa vedeta dacă ar fi cerută de soție

Data publicării:
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, foto Facebook
Descriere foto: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, foto Facebook

Andreea Marin a fost invitată în poscastul realizat de Bursucu, unde a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până acum cu Adrian Brâncoveanu, deși formează o relație de 7 ani. Fosta zână a surprizelor a mărturisit cum ar reacționa dacă ar fi cerută de soție de partenerul ei.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. La vârsta de 49 de ani, fosta zână a surprizelor se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe cel personal, dat fiind faptul că are o fiică, pe Violeta, care îi aduce zilnic motive de fericire, dar și un partener care o răsfață. Cu toate acestea, vedeta e mereu discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. 

Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu: „Suntem de 7 ani împreună”

Andreea Marin trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de 7 ani, însă până acum nu au ajuns în fața altarului. Când vine vorba despre despre relația lor, cei doi preferă să fie cât mai discreți și să nu dea prea multe detalii din relația lor de cuplu. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!” a fost invitată în podcastul realizat de Bursucu unde a vorbit despre căsătorie.

Te-ar putea interesa și: Cum a schimbat-o pe Andreea Marin moartea mamei sale: „Nu mi-am permis luxul de a plânge”. Avea 9 ani când s-a întâmplat tragedia

Întrebată dacă s-ar mai mărita vreodată, Andreea Marin nu a spus nici „da”, nici „nu”. Fosta zână a surprizelor a lăsat să înșeleagă că decizia îi aparține partenerului ei. Dacă Adrian Brâncoveanu și-ar dori să meargă în fața altarului alături de ea, vedeta nu ar fi împotrivă. Cu toate acestea, ea a precizat că nu consideră că nunta mai este o miză, ci contează înțelegerea din cuplu. Andreea Marin a subliniat că viața lor este deja plină de momente frumoase și împliniri și că nu consideră că un act va schimba ceva în relația lor.

„Nu știu să răspund la asta (n.r. dacă s-ar mai mărita vreodată). Nu mai consider că e o miză pentru mine. Am văzut și ce înseamnă să trăiești în doi și să nu aibă sens neapărat. Poți trăi în doi și fără. Dacă își dorește partenerul, eu nu sunt împotrivă, dar nu împing lucrurile. Noi deja suntem de 7 ani împreună. Trăim foarte frumos, împărțim totul, deci nu văd diferența. Diferența poate fi o presiune chiar. Depinde de cum privește omul un anumit moment din viața sa”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Youtube video image

Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a vorbit în urmă cu ceva timp despre povestea de dragoste dintre ea și Adrian Brâncoveanu. Într-un interviu pentru Antena Stars, fosta zână a surprizelor a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei.

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Nici nu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs, nu se punea problema să fim unul pentru celălalt”, spunea Andreea Marin la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Cum a reacționat Andreea Marin când a fost întrebată de iubitul Violetei: „Aici rămâne discuția”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel