De ce trebuie să ai mereu bani cash în portofel. Nicoleta Ghiriș, trucul care o să te ajute să te îmbogățești

Data publicării:
Nicoleta Ghiriș/ captură video Youtube, Octavia Geamanu
Descriere foto: Nicoleta Ghiriș/ captură video Youtube, Octavia Geamanu

Nicoleta Ghiriș a dezvăluit care este motivul pentru care e necesar să ai mereu în portofel bani cash.

Chiar dacă în ziua de astăzi ne-am obișnuit să folosim la orice pas metodele de plată cu cardul, Nicoleta Ghiriș, astrolog, dezvăluie motivul pentru care ar trebui să ai mereu în portofel și bancnote cash. Totuși, trebuie să fii atent la câteva detalii, întrucât unele sunt mai favorabile de a fi păstrate în portofel, decât altele, iar specialista spune despre ce este vorba și care este condiția care-ți va aduce prosperitate. 

„De ce trebuie să ai bani cash, nu numai pe card? Ei vor multiplica la rândul lor bănuții noștri, dar ce ar trebui să facem, în primul rând, ce fel de bani ar trebui să adunăm în portofel? 

Să adunăm bani 100/ 200. De ce? Pentru că au terminația în 00, care se confundă cu infinitul și atunci vor atrage mai mulți bani, însă care este trucul de fapt? Trucul este să avem bani care au terminația în 88 sau 888, cum am eu aici, 100 de lei cu terminația 888, credeți-mă că se găsesc. Ar trebui acești bănuți să-i menținem la noi în portofel sau sub activatoare de bani la noi în casă. Încercați și o să vedeți că o să și găsiți acești bănuți sau o să vină către voi.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Preziviuni pentru august 2024: „Este vedeta acestui an”. Schimbările care ne așteaptă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrolog Nicoleta Ghiris (@astrolog_nicoleta_ghiris)

Motivul pentru care nu trebuie să dai banii din mână-n mână

Un alt lucru de care trebuie să ții cont, când vine vorba de banii cash, este să nu-i dai din mână în mână altei persoane, mai spunea în trecut Nicoleta Ghiriș. Există un pericol la cer te supui dacă faci asta, despre care vei afla de mai jos.

„Nu dați bani din mână în mână, dacă puteți. Lăsați-i jos, undeva. Ți-am dat banii ăștia, dar nu ți-i dau în mâna ta. Pentru că așa începem să atragem și din partea cealaltă și bune, și rele, atenție. Deci energia banului, știi că se spune că banul este ochiul...

Dar banii ne și salvează, că uite eu, specific, când văd pericol de accident într-o hartă, pentru că se vede la un moment dat, să zicem în tranzite, vezi pericol de accident, eu le spun oamenilor să se împrumute sau să împrumute bani sau să aibă bani asupra lor fizic, pentru că energia aceasta a banilor, ce crezi? Chiar ne ajută să nu facem accident. Nu în mașină, asupra ta, în buzunar.”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, în cadrul podcastului realizat de Octavia Geamănu.

Citește și: Previziuni pentru luna iulie 2024. Persoanele care vor putea face bani: „Ei vor sta foarte bine financiar”

Cum atragi abundența în viața ta

Mai avem pentru tine câteva sfaturi importante, când vine vorba de abundența financiară, pe care ni le-a oferit chiar Lidia Fecioru în platoul Spectacola. Astfel, în viziunea sa, este important să respecți o condiție esențială, dacă-ți dorești să te bucuri de bani și de o situație financiară bună toată viața.

„Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei. De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Citește și: Băutura care ajută la purificarea sângelui. Trebuie să o consumi timp de 21 de zile, pe stomacul gol

Emisiunea completă cu Lidia Fecioru poate fi urmărită mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel