De ce s-a desființat Noaptea Târziu. Cuza, momentul adevărului: „Ne-am gândit că ar trebui să facem alt gen de conținut”

Data actualizării: | Data publicării:
Cuza, captură video Youtube Selly
Descriere foto: Cuza, captură video Youtube Selly

Cuza și Emi au vorbit despre motivul pentru care Noaptea Târziu nu mai activează în direcția parodiilor.

Noaptea Târziu a fost un adevărat fenomen în rândul tinerilor, acum câțiva ani aceștia transformând mai multe melodii în vogă în parodii muzicale. Astfel, cei trei membri, Cuza, Emi și Cucu, făceau versuri din experiența proprie, cu care se identificau extrem de mulți români și care stârneau zâmbetul pe buzele tuturor. Părea că proiectul rezonează extrem de bine cu oamenii, dar, totuși, într-o zi s-a întrerupt totul brusc. De câțiva ani de zile cei trei nu au mai făcut niciun demers în ceea ce privește acest proiect, iar acum, aflați la testul poligraf la Selly, Cuza și Emi au vorbit sincer despre motivul pentru care au lăsat în umbră parodiile. 

„Nu s-a destrămat, trebuia să facem alt gen de conținut.”, a declarat Cuza, la testul poligraf.

„La un moment dat, am avut o perioadă în care nu ne mai identificam cu subiectele.”, a adăugat și Emi.

„În primă fază, am monetizat 100%, pentru că nu prea se dumiriseră casele de discuri, nu se făceau nici prea mulți bani, totul era pe față. Am avut monetizare full vreo patru ani. Instrumentalele erau originale de la artiștii care au produs piesele. A fost greu și în România. De exemplu, la Despacito și Tranquilla erau undeva la 50 de case de discuri pe diverse teritorii. La una am reușit să dăm de 49 de case din 50, toate să fie de acord ca noi să monetizăm și a 50-a nu, și au monetizat ei tot. Nu am avut ce să facem, era efort.”, a completat Cuza.

Citește și: Mai are sau nu Cuza sentimente pentru Ramona Olaru? „A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta”

Cât de greu le-a fost să creeze acele parodii

Așadar, chiar dacă fanii păreau că adoră la vremea aceea proiectul, cei trei duceau o muncă colosală pentru a face ca acele piese să fie posibile, iar la finalul zilei li de părea că cifrele și satisfacțiile nu sunt în concordanță cu orele petrecute în studio.

„Piesele care erau din străinătate nu prea monetizau, deci alea din care făceam cei mai mulți bani nu intrau la noi.”, a mai spus Emi.

„La noi a fost o problemă și de volum de muncă. Am avut eu o dambla care ne-a ars siguranțele tuturor, ca pe o perioadă de aproximativ doi ani să scoatem o parodie pe săptămână, ceea ce era crunt, știi foarte bine ce înseamnă o parodie, un videoclip, resursele erau mai mici. La un moment dat te și saturi.”, a adăugat Cuza.

Citește și: Prima reacție a Andreei Tonciu, după alerta cu grenadă din fața casei sale: „Efectiv sunt șocată”

Ce se va întâmpla pe viitor cu Noaptea Târziu

Cât despre viitorul pe care-l va avea Noaptea Târziu, Cuza spune că proiectul nu este definitiv închis, ci că poate reveni oricând în atenția publicului.

„Am luat niște pauze, am prins gustul pauzelor, iar după ne-am gândit că ar trebui să facem alt gen de conținut. Am încercat asta cu diverse chestii, care ele prindeau, dar nu mai aveau aceleași cifre. Noi mereu am fost prea critici, ne-am tăiat singuri craca de sub picioare. Revenind la parodii, vârsta a fost o problemă, noi ne maturizam, iar când a trebui să o sun pe sora mea să o întreb cum e la liceu, mi s-a produs un declic și mi-am dat seama că deja nu mai scriu din experiența mea și oamenii nu vor mai rezona. Eu cred că proiectul în momentul de față doarme, nu e închis, dar cred că va reapărea flacăra aia la un moment dat.”, a încheiat Cuza.  

Citește și: Horoscopul lunii iunie cu gemenele Adina și Oana Timofte. Previziuni pentru primele 6 semne zodiacale: ”La ei va fi vorba despre bani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel