De la Insula Iubirii, pe Netflix! Cine este concurenta care va juca într-un serial care se va difuza pe celebra platformă

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Daiana Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Daiana Prodan

Daiana Prodan, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, va fi protagonista unui serial care se va difuza pe Netflix.

Daiana Prodan a devenit celebră în urma participării la „Insula Iubirii” și a reușit ușor să câștige simpatia oamenilor. După întoarcerea din Thailanda, tânăra și-a ținut urmăritorii de pe rețelele sociale la curent cu ce se întâmplă în viața ei și a reușit să devină chiar un influencer, având un număr uriaș de oameni care o urmăresc pe conturile ei. Norocul i-a surâs Daianei și pe partea profesională pentru că, după cum a declarat chiar ea, va fi personajul principal într-un serial care se va difuza pe Netflix. 

În timp ce se afla în mijlocul unei transmisiuni live pe TikTok, Daiana le-a mărturisit urmăritorilor săi că a fost la un casting și a obținut rolul într-un serial. Aceasta a menționat că din păcate nu poate dezvălui mai multe detalii momentan, dar își va ține fanii la curent cu toate noutățile. Totuși, a spus un mic detaliu și anume că personajul ei se va numi „Lexa”.

„Da, am luat rolul. Nu pot să vă spun mai multe, pot să vă spun că este un serial pe Netflix cu mașini și pot să vă spun că mă cheamă Lexa în serial. Este un serial românesc și am luat rolul principal”, a spus Daiana Prodan pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Ghinionul lui Culiță Sterp continuă. Cântărețul a fost jefuit chiar în plină zi, în fața hotelului unde urma să se cazeze

„Este un fel de relație la distanță”

Daiana Prodan și Rareș Petre sunt unul dintre cele 5 cupluri participante în sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”. Cei doi au venit pe insulă pentru a-și testa relația, dar și pentru ca bărbatul să îi dovedească iubitei sale că nu va mai călca strâmb, așa cum a făcut-o în trecut. Deși au hotărât să plece împreună de pe insulă, se pare că, între timp, povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Zilele trecute, Daiana a făcut o postare, pe contul său de TikTok, prin care a dat de înțeles că povestea de dragoste dintre ea și Rareș a luat sfârșit, lăsând loc interpretărilor. Oamenii au asaltat-o cu comentarii în care îi cereau să reia legătura cu Radu și să îi acorde acestuia o șansă. Acum, Daiana păstrează legătura cu ispita Radu Stoicescu și, după cum a declarat acesta, pare că între ei este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie.

„Daiana nu se aștepta să fiu și eu la interviul de 6 luni. Din ce am înțeles, a negat faptul că noi comunicăm. În acea perioadă comunicam aproape zilnic. Eu nu am negat. Avem o legătură strânsă dar nu știm în ce direcție ne ducem. Am ajuns în momentul în care mă sună la 4 dimineața, iar eu îi și răspund. Să fiu sincer, îmi place foarte mult să vorbesc cu ea. Aș putea să zic că este un fel de relație la distanță în care nu ne vedem. Nu am apucat să ne vedem de când s-a terminat filmarea emisiunii, dar cu toate astea suntem activi. Chiar și în momentele în care a fost plecată în Grecia am apucat să ne scriem, ceea ce este o plăcere atât pentru mine, cât și pentru ea”, a declarat ispita Radu, în cadrul testimonialului care a avut loc la 6 luni de la finalizarea filmărilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel