Deea Maxer a însoțit-o singură pe fiica ei la școală. Ce a avut de spus Dinu Maxer cu privire la această situație

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Deea Maxer, Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Deea Maxer, Dinu Maxer

Dinu Maxer a oferit prima declarație în privința ducerii fiicei lui la școală de către fosta soție.

Publicul a rămas șocat să vadă că Dinu Maxer, care a stat toată vara cu copiii săi, pe litoral, nu și-a condus fiica în cadrul primei zile de școală din acest an. Bărbatul nu a fost prezent și doar a dorit să i se trimită pozele cu fiica sa intrând în școală. Deși foștii soți Maxer și-au luat angajamentul de a ține legătura împreună cu cei doi copii, de această dată Dinu Maxer se poate spune că a lipsit de la una dintre importantele momente din viața fiicei lor. Cu toate acestea, Maysa nu a fost lipsită în totalitate de părinți deoarece mama ei, Deea Maxer, a făcut efortul de a o lăsa în fața școlii, de unde fata a fost preluată de educatoare. Probabil că Dinu Maxer a apreciat gestul fostei soții de a îi arăta momentul plecării fetei în noul an școlar.

Nu va mai fi alături nici de fiul lor

În cele din urmă, artistul a făcut tot posibilul pentru a fi alături de fiica sa, deși, din păcate, acest lucru nu a fost posibil. În schimb, el a rugat-o pe fosta parteneră să imortalizeze momentul pentru a se bucura de el și tatăl fetei. În același timp, Dinu își pune întrebarea dacă mai trebuie să îl ducă pe Andreas, fiul lor, la școală, având în vedere că a devenit adolescent și s-ar putea să nu se mai simtă confortabil în acest sens, spune artistul.

„Noi am încercat să mergem amândoi, nu ne vom opri să facem lucrul ăsta. Maysa a început prima zi de grădiniță chiar zilele trecute a fost începerea oficială a anului, schimbarea grupei de la mică la mijlocie, însă nu a fost cu părinții. Pur și simplu a predat-o Deea la poartă și am primit pozele pe WhatsApp ulterior. Mă gândesc dacă Andreas, care începe clasa a șasea, și-ar mai dori să-l însoțească părinții la școală, o să-l întreb, pentru că din punct de vedere psihologic, s-ar putea ca el să-și dorească să nu mai venim”, a declarat Dinu Maxer pentru Viva.ro.

Cu toate acestea, se poate observa că nici partenerul Deei, Robert Drilea, nu a fost prezent, sau cel puțin nu este amintit, în cadrul unui eveniment atât de important pentru Maysa.

Rolul partenerilor lui Dinu și Deea Maxer

Imediat după divorțul celor doi, Deea Maxer și-a regăsit iubirea în brațele lui Robert Drilea, actualul ei iubit. Ea i-a permis acestuia relativ repede să stea în preajma copiilor ei, spunând de mai multe ori că atât Andreas, cât și Maysa se simt în largul lor în compania acestuia. Între timp, și Dinu și-a găsit perechea în Magdalena Chihaia, cu care a început o relație foarte recent. Și el, la fel ca Deea, a permis noului partener să stea în preajma copiilor lor destul de repede. Atât Robert Drilea, cât și Magdalena Chihaia, au fost surprinși în poze alături de cei doi copii, iar cea mai recentă fiind cu Dinu Maxer, la un parc de distracții.

În cele din urmă, Dinu și Deea Maxer au făcut eforturi considerabile pentru a rămâne alături de copiii lor. După despărțirea, cei doi au ales să stea în același bloc, doar că la etaje diferite, cu scopul ca fiica și fiul lor să nu resimtă prea puternic despărțirea celor doi. Andreas, pe de altă parte, a fost conștient de situația care se petrecea, Dinu Maxer recunoscând că băiatul a fost afectat direct.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel