Delia, aspru criticată de fani pentru ținuta nonconformistă. Artista nu s-a mai abținut și a răbufnit: „Vă rup pe genunchi”

Data actualizării: | Data publicării:
Delia, captură video Youtube/ Răzvan Exarhu
Descriere foto: Delia, captură video Youtube/ Răzvan Exarhu

Delia Matache a stârnit iar controverse, după ce a participat la un concert susținut în Chișinău de Ziua Independenței. Artista nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa celor care i-au criticat ținuta pe care a purtat-o.

Delia Matache a stârnit controverse în mediul online, după ultima apariție pe care a avut-o. Artista a fost invitată să cânte la Chișinău de Ziua Independenței, doar că, după concert, pe rețelele sociale au apărut numeroase comentarii dure legate de ținuta sa.

Te-ar putea interesa și: De ce s-a întors Leonard Doroftei în România, după 5 ani de Canada: „Am avut nevoie de o perioadă de liniște”

Delia, criticată pentru ținuta sa, după concertul susținut în Chișinău de Ziua Independenței

Delia a reușit să surprindă pe toată lumea și de această dată. Așa cum deja și-a obișnuit deja fanii, artista a ales pentru concertul pe care l-a susținut pe 28 august în Chișinău o ținută care i-a reflectat stilul nonconformist și excentric.

Pentru eveniment, ea a ales să poarte un tricou, pantaloni, o șapcă și o pereche de pantofi sport. Fanii nu au fost prea mulțumiți de alegerile sale vestimentare. Mulți au considerat că ținuta ei a fost prea simplă și nu în ton cu festivitățile de Ziua Independenței.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Eric, dezvăluiri neașteptate. Ce s-a întâmplat după Insula Iubirii: „Nu mi-am dorit să mă îndrăgostesc”

Delia nu s-a mai abținut și a răbufnit, după ce a fost criticată pentru stilul său vestimentar: „Vă mănânc pe mâine dacă vreau, vă rup pe genunchi”

După ce a observat valul de critici la adresa ei, Delia a decis să răspundă printr-un videoclip postat pe pagina sa de TikTok. Artista și-a exprimat nemulțumirea față de cei care au judecat alegerile sale vestimentare și a subliniat că nu așteaptă validarea publicului pentru modul în care se îmbracă.

Artista a explicat că stilul ei e diferit, preferând să fie un pic mai „ciudățică” și „extra” decât să urmeze tendințele clasice. De asemenea, a adăugat că, dacă ar vrea, ar putea impresiona oricând cu ținutele de scenă, dar se îmbracă așa cum simte și nu are nevoie de aprobarea nimănui. 

Te-ar putea interesa și: Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii „Apel la Consilier” de la Kanal D: Despre consilierea medicală internațională și dedicarea sa pentru sănătatea românilor

„Ce ați făcut, ați râs de outfitul meu? Relaxați-vă! Nu știți până la ora asta că acest corp, această minte se îmbracă cum își doresc și nu așteaptă confirmare?! Dar chiar și așa, ce au pantalonii ăia care sunt oricum sold out? Nu se mai găsesc. Sunt frumoși, mie mi-au plăcut pantalonii ăia când mi i-am luat, adică nu i-am luat să mă duc neapărat la piață cu ei.

Am înțeles că îți plac rochițele cu paiete, florile în păr, fundele. E ok, dar nu trebuie să ne placă tuturor. Când vine vorba de costumații, mie îmi place să fiu mai extra și mai ciudățică, cel puțin ciudățică, decât elegantă și foarte basic. Nu știu, prefer simplă, ca la Chișinău. Pentru mine e o altă abordare, pe care oricum nu prea o vezi în peisajul autohton. Nu că ar conta foarte tare, dar apreciază și tu noutatea. Dacă vine vorba de costumații de scenă, păi vă mănânc pe mâine dacă vreau, vă rup pe genunchi”, a spus Delia, pe pagina sa de TikTok.

@delia

????????

♬ original sound - Delia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel