Delia și-a ieșit din minți după ce o fană a încercat să o „exorcizeze”. Răspunul artistei a uimit pe toată lumea

Data actualizării: | Data publicării:

Delia a răbufnit după ce a văzut mesajele fanilor. Răspunsul ei a fost considerat „cam dur” de public.

Delia a lansat recent o piesă care a fost foarte criticată de mulți dintre fanii săi. Ea a fost acuzată de „ipostaze satanice”, că ar fi cântat manele sau că s-ar „văicări” pe internet. La unul dintre mesajele din public chiar a răspuns, arătând astfel că nu se mai putea continua așa în fața atâtor comentarii negative.

Cineva a dorit să o „apere”

Ea a fost indignată de o persoană din public care a scris niște versete biblice, din Cartea lui Enoh, lăsând să se înțeleagă că fanul respectiv ar fi încercat să o protejeze, într-un fel sau altul, pe celebra vedetă de „forțele răului”.

„Cartea lui Enoh, capitolul XIX: Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene.

Geneza 6.4, să nu spuneți că sunt aberații”, a scris în mediul online o internaută, notează Wowbiz.

Mesajul Deliei nu a întârziat să apară, unii considerând ca a fost prea dură. Ea a criticat invocarea versetelor, oferind un comentariu caracteristic ei.

„Mă, fata mea, vezi că nu ai terminat vasele alea de spălat din chiuvetă. Du-te și tu la piață și ia-ți un pepene. Du-te mai târziu, că acum e cald rău de tot. Au dat ăștia de la masonerie cu încălzire globală peste tot și e nasol.  Te-ai apucat de citit cartea lu’… S-au terminat filmele de pe Netflix? De ce ți-o plăcea ție să îți complici existența? Da’ nu mai citi, fata mea, odihnește-ți mintea. Un ostropel nu facem și noi? Mamă, ce aș mânca niște musaca.M-am rătăcit cu îngerii. Geneză? Ce geneză, fata mea? Dacă piesa se numește Sirena Apelor, în ce ar fi trebuit să să îmbrac? În veveriță? În urs panda? Eu zic că tu n-ai treabă, dar nici eu n-am prea multă treabă, dacă stau să răspund”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Delia internautei, a notat sursa menționată.

Publicul nu a iertat-o

Cu toate acestea, mesajele critice nu s-au oprit aici. Mai departe, de-a lungul postărilor sale, Delia s-a lovit de mai mulți internauți care nu au fost de acord cu foarte multe elemente din filmările sale. Artista și-a ținut fanii la curent cu toate detaliile legate de noua sa creație, însă așteptările fanilor nu au fost atinse de performanța vedetei.

„Ce este cu acest videoclip? De unde această idee? Horror! Mă gândesc la toți adolescenții care au acces în Youtube și vor vedea imaginile astea... ce "drum" ai parcurs de la imagini pline de veselie și culoare în videoclipuri (ex. videoclipului de la melodia Acadele) și până la întunericul din acest videoclip... eu sper totuși să găsești Lumina și să o poți expune iar și în muzică ta! Pentru că încă ești un exemplu pentru tânăra generație și tu poți alege ce fel de exemplu vrei să oferi. Având în vedere exeperiența ta în muzică, nu mai ai nevoie să faci "teste" pentru că orice lansezi, devine un trend... în bine sau în rău... alegerea este doar a ta...”,a  fost mesajul unei fane.

„Oare ce s-a întâmplat cu tine și cu muzică ta super mișto? Chiar trebuie să vă manelizați că să mai aveți cui să vindeți? Pe bune...atâți bani și muncă băgați în videoclip pentru o melodie care sună 100% a manea”, a fost mesajul altei fane.

„Sunt una dintre fanii tăi. Am apreciat talentul și performanță ta mereu. Avem și prieteni apropiați în comun, dar piesa asta îmi da senzația că vei atrage ceva rău în viață ta. Nu sunt clarvăzătoare sau ceva de genul, dar asta îmi inspiră. Nu cred că a fost o idee tocmai bună cu așa un video! Salutări de pe meleaguri îndepărtate ! Părere mea e doar a mea, chiar dacă nu vor fi de acord mulți cu mine!”, a o altă persoană din public.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel