Demure, noul trend. Cel mai viral videoclip al internetului în acest moment! „Este trezirea voastră la realitate, divelor!”

Data publicării:
Foto Instagram Jools Lebron, creatoarea trendului „Demure”
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto Instagram Jools Lebron, creatoarea trendului „Demure”

Jools Lebron, creatoare de conținut, a lansat un nou trend numit „demure”. Orice aplicație deschizi, „demure” nu va lipsi! Iată ce înseamnă trendul care a înnebunit internetul!

Pe 2 august, transgenderul Jools Lebron a postat un videoclip care s-a viralizat foarte rapid pe Tik Tok. A atins 42.5m de vizualizări.

În videoclip, femeia ne prezintă machiajul său pentru lucru. „Vezi cum mă machiez pentru muncă? Foarte „demure”, foarte atent. Nu mă duc cu dungi verzi la ochi. Nu arăt ca un clovn când merg la muncă. Nu fac prea multe. Sunt foarte atentă când sunt la muncă. Vezi cum arăt? Foarte prezentabil. Modul în care m-am prezentat la interviuri este acela prin care am obținut jobul. Multe dintre voi, fetelor, mergeți la muncă aratând precum Marge Simpson. Și mergeți aratând ca Patty și Selma. Nu-i „demure”. Sunt foarte modestă. Sunt foarte atentă. Îmi vezi tricoul? Doar puțin „chici” pe afară. Nu „choco” al meu. Fii atentă de ce te-au angajat. Aici este trezirea voastră la realitate, divelor.”, a spus creatoarea de conținut în videoclipul de pe Tik Tok.

 

@joolieannie #fyp #demure ♬ original sound - Jools Lebron

„Demure” nu este un cuvânt inventat, îl găsim în dicționar!

Da, chiar așa! Dicționarul Merriam-Webster spune că „demure” înseamnă: modest, serios sau rezervat.

Iată o altă precizare despre cuvânt pe care o găsim în dicționar: În aproape cele șapte secole de când termenul „demure” a fost folosit, semnificația sa s-a schimbat doar puțin. Deși inițial a fost folosit doar ca un termen descriptiv pentru persoanele cu modeste și sobre - acele persoane care nu atrag atenția asupra lor, fie din cauza unei naturi timide, fie datorită unui autocontrol determinat - a ajuns să fie aplicat și celor a căror modestie și rezervă sunt mai mult o afecțiune decât o expresie sinceră. Deși „demure” sună a fi un cuvânt francez și a intrat în limbă într-o perioadă în care limba nativă a Angliei împrumuta multe cuvinte franceze de la normanzi, dovezile etimologice cer să fim reținuți: originea cuvântului rămâne obscură, scrie Merriam-Webster.

Acum că pauza culturală s-a terminat, revenim la platformele noastre de socializare. Bineînțeles, trendul a căpătat și note ironice. Dar a fost preluat și de Instagram. Dacă acum câteva zile, notițele Instagram străluceau de la cuvântul „Gold”, acum sunt mai simple, mai sobre, că avem culoarea numită „Demure”.

Alegerile în ceea ce privește dragostea nu îți aparțin. Iubim pe baza unor tipare formate în copilărie!

Dar nu suntem „demure” doar la lucru, ci și la plajă. După cum spuneam, ironia este o armă puternică. O altă utilizatoare a postat: „Vezi cum învăț de la plajă? Foarte „demure”, foarte drăguț. Vezi cum absorb soarele și învăț câte ceva? Foarte atent, foarte demure.”

 

@__summer__winter__ Very ✨Demure✨ #verydemure #verymindful #contentcreator #teencontentcreator ♬ original sound - Summerwinter

La videoclipul original, au existat fel și fel de comentarii. Să vedem câteva dintre ele!

„Am nevoie să zic demure în fiecare zi acum. Este foarte satisfăcător modul în care o spui.”

„Biroul este foarte demure în această dimineață de luni.”

„Nu mă pot opri din a spune foarte demure, foarte atent!”

„Felul în care nu am auzit nimic altceva aseară în vis decât: Foarte demure, foarte atent.”

„Mă plângeam înainte de muncă și m-am gândit: Nu este foarte demure din partea mea. Ce mi-ai făcut?”

„Mi-am petrecut întreaga zi întrebându-mă dacă faci o glumă sau vorbești serios: nu este foarte demure sau atent din partea mea.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel