Denise Rifai, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată prezentatoarea TV fără strop de machiaj / Foto

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Denise Rifai, în vârstă de 38 de ani, a renunțat la machiaj și s-a afișat sută la sută naturală în fața fanilor săi. 

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Are o carieră de succes în jurnalism și este cunoscută de toată lumea acum, mai ales datorită emisiunii sale de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Se bucură de un public imens și este îndrăgită de mulți fani.

Vedeta este foarte activă și în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori. Prezentatoarea TV își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, așa cum a făcut-o și de această dată, direct din vacanță.

Denise Rifai, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată prezentatoarea TV fără strop de machiaj

La fiecare apariție publică, vedeta este foarte atentă la imaginea ei. Este mereu elegantă, machiată și coafată impecabil, dar acum Denise Rifai a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu care și-a luat fanii prin surprindere cu o apariție naturală. Fără machiaj și fără filtre de înfrumusețare, vedeta le-a arătat internauților cum arată tenul ei nemachiat. Într-o fotografie recent postată pe rețelele sociale, Denise Rifai apare într-o lumină naturală, cu părul desfăcut și un zâmbet larg.

La cei 38 de ani, vedeta arată extraordinar și putem spune că pare să aibă doar 20 de ani. Celebra prezentatoare TV a demonstrat faptul că este foarte frumoasă și naturală și, mai mult decât atât, ea a dovedit că nu îi este rușine să se afișeze așa cum este în zilele în care nu își pune niciun strop de machiaj pe chip.

Te-ar putea interesa și:  „O să ies să spun absolut tot”. Cătălin Dobrescu, mesaj pentru Oana Radu. Ce spune despre presupusul iubit al artistei

Denise Rifai, despre primul ei salariu

Invitată împreună cu Răzvan Simion și Dani Oțil în podcastul moderat de Micutzu, Denise Rifai a vorbit despre primul ei salariu. Întrebată de un tânăr din public care a fost primul lucru pe care și l-a cumpărat din primii bani câștigați, prezentatoarea TV a a uimit pe toată lumea când a mărturisit că și-a cumpărat pietre prețioase. Cu toate acestea, ea a rectificat ulterior, spunând că a înțeles greșit întrebarea. Vedeta a a precizat că le-a achiziționat momentul în care a simțit că a obținut ceva mai mulți bani în cariera sa.

„Dar nu e rușinos, e foarte feminin. Niște pietre mi-am cumpărat”, a spus Denise Rifai.

„Pietre?!”, a reacționat Micutzu.

„Da, pietre”, a răspuns Denise Rifai.

„Băi, dar ce salariu aveai?”, a întrebat și Răzvan Simion.

„Din primii bani sau când ai simțit că ai câștigat ceva? A, primii bani”, a spus Denise Rifai.

„A întrebat așa, de bănuți. Direct diamante. Ce salariu aveai? Cât câștigai? Și-a luat diamante, mă, din primul job?”, a întrebat Răzvan Simion.

„Am zis niște pietre. Nu am spus ce piatră! Nu am zis ce piatră, ce diamante. Nu diamante. Am luat niște pietre. (...) Cu primii bani mai mulți, asta mi-am luat, niște pietre. Primul meu job a fost la un post de muzică rock, un post de radio cu muzică rock. Primul meu salariu a fost 800 de lei. Nu, 600 de lei. Șase milioane erau pe vremea aia. Făceam știri economice la City FM. A fost un salariu și atunci și acum foarte mic. 600 de lei, da! 800 de lei a fost după o majorare ulterioară”, a spus Denise Rifai.

Te-ar putea interesa și: Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patru oară! Ce nume a ales să-i pună bebelușului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel