Denise Rifai, atac la adresa Andreei Esca! A acuzat-o de plagiat: „Înțeleg frustrarea ta...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Andreea Esca/Denise Rifai
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Andreea Esca/Denise Rifai

Denise Rifai a atacat-o pe Andreea Esca, acuzând-o în mod indirect de plagiat. Prezentatoarea de la Kanal D a postat un videoclip în care arată cum Andreea Esca i-a copiat întrebările.

În luna august, Denise Rifai l-a avut invitat în cadrul emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai” pe Geoge Simion. Aproximativ două săptămâni mai târziu, Andreea Esca a avut același invitat. Prezentatoarea de la Kanal D a postat, pe contul său de Instagram, un videoclip din care se înțelege că Andreea Esca i-a pus întrebări asemănătoare lui George Simion. Alături de materialul video, Denise Rifai a scris: „Și nouă ne plac întrebările noastre!”. Urmăritorii prezentatoarei TV au luat cu asalt secțiunea de comentarii, criticând-o dur. Totuși, au existat și oameni care i-au dat dreptate și au fost de acord cu ea.

Te-ar putea interesa și: Loredana Groza, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale. Artista și-a uimit fanii cu o ținută provocatoare

„Înțeleg frustrarea ta legată de faptul că întrebările pe care le-ai pregătit par să fie similare cu cele folosite de alții, inclusiv de către Știrile Pro TV. Totuși, trebuie să recunoaștem că există o serie de întrebări esențiale și inevitabile atunci când discutăm cu un candidat la președinție, iar acestea nu sunt monopolul nimănui. E normal ca mai multe surse să ajungă la aceleași întrebări, dat fiind că subiectele de interes sunt comune. În plus, nu este neapărat corect să vorbim despre autenticitate, având în vedere că și tu te inspiri din diverse surse…Iar cât despre doamna Esca, nu poate fi decât un exemplu, de la modul impecabil în care prezintă știrile, până la felul în care și-a crescut copiii. No hate”

„Ia exemplu de la Doamna Esca, modul în care pune dumneaei întrebările nu este așa violent față de cum le pui tu. În acest video nu se vede cui îi este adresată întrebarea. Nu ai inventat tu cuvintele „violent" sau „evaziune fiscală", cred că li se cuvin mai tuturor parlamentarilor. Comparațiile de genul nu își au rostul. De când te implici în politică...meh”

Te-ar putea interesa și: Romeo și Claudiu de la Insula Iubirii s-au luat la bătaie chiar în mijlocul unui eveniment. Bodyguarzii au intervenit pentru a-i despărți

„Dincolo de faptul că Esca încearcă fără succes să o imite pe Denise, nu doar la întrebări, ci și la stilul incisiv, se observă clar diferența între o prompteristă și o jurnalistă cu reale calități de interviu/talk-show. Carisma și spontaneitatea ei îmi aduc aminte de CTP în tinerețe. Atenție! Nu o minimizez pe Andreea Esca, rămâne omul de televiziune care prezintă știrile Pro TV din 1995 până azi. O femeie perseverentă, serioasă, suficient de inteligentă cât să realizeze că a tras lozul câștigător, a devenit imaginea colosului media PRO TV și se ține de treabă. Cu toate astea, când o scoți de la știri, e un fiasco atât la radio, cât și pe TV”, sunt câteva dintre zecile de comentarii pe care internauții le-au lăsat la postarea publicată de Denise Rifai.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Denise Rifai (@denise.rifai)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel