Dependențele cu care se confruntă copiii Laurei Cosoi: „Suntem încă în control”

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laua Cosoi a vorbit despre provocările vieții de mămică, arătându-le fanilor că nici experiențele trăite de ea nu sunt mereu roz.

Laura Cosoi este din ce în ce mai aproape de momentul în care va deveni mămică pentru a patra oară. Vedeta va naște curând, însă până a-și strânge la piept noul pui, aceasta vrea să se pregătească cât mai bine și pentru viitoarele etape care le așteaptă deja pe cele trei fetițe ale sale. Astfel, într-un moment de sinceritate, actrița le-a dezvăluit fanilor săi faptul că are ceva emoții, când vine vorba de dependențele cu care s-ar putea confrunta copiii în viitor. Acestea pot fi de diferite tipuri, este conștientă vedeta, care a dezvăluit care sunt provocările pe care ea le-a întâmpinat până în acest punct. 

„Am primit nenumărate mesaje de la voi despre dependențele copiilor, am vorbit și cu prietenele mele Adela Popescu și Ada Condeescu despre acest subiect și ne-am dat seama că noi încă nu știm să definim exact toate dependențele, să luăm în calcul toate posibilele pericole pe care le-ar putea întâmpina copiii noștri și aș vrea să aflu cum e și pentru voi, care sunt dependențele pe care le-au dezvoltat copiii voștri (dacă le-ați identificat, desigur) sau care credeți că ar putea fi. Provocările noastre de zi cu zi au legătură cu lumea ecranelor și “zahărul”, dar momentan le gestionăm bine, pentru că suntem încă în control. Știu și înțeleg că poate fi un subiect sensibil și dificil așa că puteți să îmi scrieți și în privat, nu doar în comentarii.”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Citește și: Daliana Răducan, soția lui Răzvan Simion, prima reacție după nuntă: „Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Cum îți organizează Laura Cosoi timpul cu fetițele sale

Chiar dacă viața cu un singur copil poate părea provocatoare, Laura Cosoi spune că se descurcă cu brio cu toate cele trei fete, al patrulea micuț fiind și el pe drum. Astfel, cariera și viața aglomerată nu o împiedică pe actriță de la a petrece mult timp cu copiii săi, cărora încearcă mereu să le dedice ultima parte din zi. Cât despre numele și sexul bebelușului, vedeta nu l-a dezvăluit nici până acum. 

„Nu am spus numele fetelor niciodată înainte să nasc, plus că nu am spus sexul copilului, așa că.. fetele sunt foarte fericite, încântate că va mai fi cineva în casa noastră. Eu filmările le am până la prânz, după amiezile, serile sunt cu fetele, când nu am spectacole. După ora 18:00 nu vreau să fiu altundeva, decât cu ele.”, a declarat Laura Cosoi, într-un interviu pentru Antena Stars.

VEZI și: Costul uriaș plătit de Christian Sabbagh pentru intervenția suferită de fiul său cu autism în Viena: „Câți oameni își permit?” 

Își ia pauză de la carieră până la toamnă

Cât despre continuitatea pe care o va avea pe plan profesional, Laura Cosoi spune că are de gând să-și rezerve doar vara pentru ea și pentru micuții care-i înseninează zilele. Din toamnă, aceasta își propune să revină în fața publicului.

„ Pentru că voi naște în vară, voi face o pauză până la toamnă, când voi reveni. Nu renunț, îmi iau avans și aș vrea ca în iunie și iulie să am o pauză.(...) Eu sunt actriță, asta îmi place să fac. Rolul de prezentatoare îmi place, stau la povești cu oamenii din fața mea și cred că mi se și potrivește, dar sunt două lucruri diferite. Eu actriță sunt la bază, nu prezentatoare TV.”, mai spune Laura Cosoi. 

Citește și: Miturile și pericolele uriașe ale zahărului. Anca Alungulesei: „Șocul asupra organismului este diferit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel