Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Anchetatorii au găsit un cangur, maimuțe și păsări răpitoare

Data publicării:
Sursă foto: Captură video
Descriere foto: Sursă foto: Captură video

Acasă la Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală, au avut loc percheziții. Anchetatorii au găsit mai multe animale sălbatice, două păsări răpitoare, două maimuțe, o cămilă, dar și un cangur alb.

La data de 19 septembrie 2024, în urma unei percheziții domiciliare efectuate în București - zona Ferentari, la adresa lui „Nuțu Cămătaru”, au fost identificate mai multe animale/păsări sălbatice și exotice și exemplare canine cu urechile cupate.

La percheziție, nu s-a gasit calul, ce făcea obiectul dosarului penal de însușirea bunului găsit, în schimb s-au găsit mai multe animale sălbatice, două păsări răpitoare, două maimuțe, cămilă, cangur alb. Se verifică legalitatea deținerii.

Polițiștii se vor sesiza din oficiu cu privire la încălcarea legislației în domeniul protecției animalelor (Legea 205/2004) și în domeniul ariilor protejate (OUG 57/2007).

Te-ar putea interesa și: Un psiholog dezvăluie dedesubturile scandalului dintre Alin Oprea și fosta sa soție. Controversa săptămânii din zona mondenă

La fața locului  a fost solicitată prezența unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu - Comisariatul General și unui biolog din cadrul Societății Ornitologice Române.

Nuțu Cămătaru, pe numele său real Ioan Balint, este unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală. În urmă cu 11 ani, a stârnit atenția publicului după ce s-a descoperit că deținea patru lei, doi cerbi carpatini și doi urși. În plus, autoritățile au identificat și 20 de câini și 30 de cai de rasă în posesia sa. Leii au fost confiscați, deoarece erau deținuți ilegal și urma să fie trimiși în Africa de Sud. Cu toate acestea, nefiind menționat un proprietar legal în documente, animalele nu au mai ajuns acolo, ci au fost relocate la Grădina Zoologică din Galați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel